Unisport vinder "Brugernes Favorit" | Prisvindere for syvende år i streg!

19.05.2017

Skrevet af Mathias

I går blev FDIH E-handelspriserne uddelt og vi hos Unisport var så heldige, at score den vigtigste af dem alle: Brugernes Favorit!!

Først og fremmest, skal der lyde et kæmpe tak fra alle os her hos Unisport, fordi den her pris kunne vi virkelig ikke have vundet uden jeres hjælp. Vi bukker og nejer til alle jer derude som valgte at stemme på os i løbet af foråret, da FDIH spurgte hele landet, hvem de synes Danmarks bedste webshop er. Det er umuligt ikke at få enorm optur over, at så mange af jer tænkte på lige netop os i den forbindelse!

Uden det skal blive for meget, så vil vi også sige, at vi begynder at mærke, hvordan Cristiano Ronaldo og Lionel Messi bliver ved med at finde motivation hvert år til at gå benhårdt efter Ballon d’Or. Denne pris er nemlig syvende år i træk, at vi er blevet hædret med en E-handelspris og det betyder stadig mindst lige så meget som første gang. Det er også hele 3. gang at vores #unisportlife-hær (alle jer derude) stemmer os som Brugernes Favorit, så endnu et ydmygt tak fra os.

Afslutteligt, er der ikke så meget andet at sige end, at vi lover at fortsætte med at knokle for at give vores kunder den bedste service på alle vores kanaler, og denne anerkendelse gør os vildt stolte! Et allersidste og ekstra stort TAK!