PUMA introducerer evoSPEED Fresh 2.0 i nye farver

19.05.2017

Skrevet af Mathias

PUMA evoSPEED Fresh støvler kommer altid i par af forskellige farver og det er også tilfældet med denne 2017 lancering af unikke støvler. Som opfølgning på lanceringen fra april, præsenterer "den springende kat" i dag deres nye farvevariant til den mest luftige støvle på markedet.

De sidste par dage har, ihvertfald i Danmark hvor Unisport har hovedkvarter, været de første, hvor sommeren for alvor har føltes tæt på. Timingen kunne derfor ikke være bedre fra PUMA til at lancere endnu en farvevariant til deres 2.0 version af evoSPEED Fresh fodboldstøvlerne. De bringer endnu et skud af farver til støvlen der er lavet til at de varme sommer måneder, hvor dine fødder nogle gange overopheder og bliver meget ubehagelige som resultat heraf.

PUMA evoSPEED Fresh 2.0 fodboldstøvler er lavet med en mesh-materiale overdel, som er dækket med en speciel belægning som faktisk tillader varmen at slippe ud af støvlen, men stadig holder regn og vand ude. Denne ultra åndbare kombination betyder at temperaturen inde i støvlen forbliver lav, selv når man spiller midt om sommeren, og du kan derfor fokusere fuldstændigt på din præstation og ikke skulle bekymre sig om fødder der føles som om de er ved at eksplodere.

Fortsættes nedenfor.

Ud over at hjælpe dine fødder med at ånde, er overdelen også lavet i et super tyndt syntetisk materiale der giver dig et meget tæt touch på bolden. Det betyder også at vægten på støvlen er utrolig lav, og PUMA evoSPEED Fresh 2.0 vejer kun 121 gram, hvilket er næsten lige så lavt som den almindelige evoSPEED SL. Så hvis du er en af de mange spillere der altid har problemer om sommeren med overophedede fødder og er på udkig efter et par hurtige støvler, så har den her med garanti vores stemme.

Du kan sikre dig dit par PUMA evoSPEED Fresh 2.0 lige her på Unisport.dk