Unisport WebTV: Lær at lave Pancake med PWG

13.05.2015

Skrevet af Jonathan

I dag bringer vi vores freestyle game tilbage til gaderne. Jeg bad JayMike om at følge med mig, da jeg havde et fedt trick jeg gerne ville lære ham. Og tro mig, hcis han kan gøre det, så kan du også...

Klæd dig selv på med det rigtige fodtøj til freestyle. Se vores store udvalg her.

Denne tutorial omhandler et super unikt trick. Det er unikt fordi det er et ret nemt trick, som kan laves på mange forskellige måder og så kan det kombineres med andre tricks for at få det til at se endnu mere spektakulært ud.

Tricket har været kendt i noget tid, men er ikke desto mindre blandt de mest populære tricks blandt freestylere, især mig selv. Ikke kun fordi tricket hedder "Pancake". Jeg elsker også det her trick på grund af alle de kombinationer du kan lave med det.

Denne tutorial vil hjælpe dig med at lære de nemmeste variationer af pancake. Hvis det er for nemt, så kan du jo prøve dig selv af med de tre andre variationer. Eller endnu bedre, prøv at kombinere det med andre tricks. Husk at dele dine videoer på Instagram under hashtagget #unisportlife...