Enkel Retur - Returlabel med i alle pakker

18.05.2017

Skrevet af Mathias

Unisport har gjort det nemt for dig, hvis du har et eller flere produkter du ønsker at returnere. Nu vedlægger vi nemlig et returlabel med i alle vores forsendelser, som du let og enkelt kan bruge. Det koster desuden kun 29,- kr. at anvende det vedlagte returlabel, så der er også en del penge at spare i forhold til at betale almindelig porto via posten.

Returnering

Vores Unisport returlabel kan med fordel bruges, hvis du skal returnere noget til os til refusion. Hvis du returnerer et produkt til os ved hjælp af vores returlabel så vil vi, når vi har modtaget og behandlet din retursag, refundere dig 29,- kr. mindre, som er tilsvarende retur omkostningerne. Vi behandler normalt en returnering indenfor 24 timer fra vi har modtaget dem på vores lager, men i travle perioder kan den blive forlænget til 48 timer.

Bemærk at det ikke er muligt at sende et produkt retur og bede om en ombytning til en ny størrelse.

Reklamation

Hvis du har et produkt du ønsker at reklamere over, skal du straks sende det ind til vores reklamationsafdeling, så vi kan tage et nærmere kig på produktet. Du kan også med fordel bruge vores Unisport returlabel ved reklamationer. Når du sender produktet ind bedes du vedlægge en kopi af din faktura eller ordrebekræftelse, hvorpå du beskriver skaden. Ligesom med returneringer er vores svartid normalt indenfor 24 timer fra vi har modtaget pakken på lageret, men kan i travle perioder også blive forlænget til 48 timer.

Hvordan skal jeg sende retur?

Med vores returlabel er der ikke meget du skal gøre eller tænke over når du skal returnere noget til os. Vores adresse er allerede udfyldt og der skal heller ikke betales noget ved indlevering, da vi, som nævnt tidligere, modregner prisen på 29,- kr. fra det beløb vi refunderer til din konto. Derfor er der kun meget få ting du skal sikre dig inden du afsender pakken til os.

Det første du skal tjekke er hvilket fragtfirma dit returlabel er gældende til. Vi benytter os af enten PostNord eller GLS og alt efter hvilket firma dit label er gyldigt til, vil deres logo fremgå i øverste bjælke på returlabelen. Det er derudover meget vigtigt, at du får en kvittering for indlevering af pakken fra fragtfirmaet. På den måde videregives det fulde ansvar for pakken fra dig til fragtfirmaet.

Hvis du selv betaler fragten, er det også vigtigt at få kvitteringen på dette, da vi i tilfælde af en godkendt reklamation vil refundere returomkostningerne inden for rimelighedens grænser. Adressen pakken skal sendes til er:

Unisport A/S Herstedvang 10 2620 Albertslund Att.: Reklamationsafdelingen