Bayern München præsenterer deres 2017/18 trøje

17.05.2017

Skrevet af Mathias

Endnu en sæson. Endnu et mesterskab. Bayern München regerer suverænt og nu har de fået en ny trøje fra adidas. Få alle vinklerne på den klassiske trøje her.

Det er en tradition, at adidas og Bayern München hver sæson giver debut til deres nye hjemmebanetrøje for den kommende sæson i slutningen af den igangværende sæson. Derfor vil vi allerede få den at se i aktion på lørdag, når Bayern fejrer deres succesfulde hjemlige kampagne på Allianz Arena mod Freiburg.

Hvis nogle af jer synes at den nye 2017/18 Bayern München trøje ser bekendt ud, så har du ret. Med inspiration fra klubbens 1974 trøje, har den fire tykke striber ned langs fronten, hvilket giver den et udpræget old school look. Ydermere til at tilføje til denne følelse, er "T-mobile" logoet, som måske faktisk er første gang nogensinde at en sponsor på forsiden af en trøje har set nogenlunde ud. Der må være en del misundelige Man United fans, som er fanget med det forfærdelige "Chevrolet" logo der er klasket på tværs af deres trøje.

Fortsættes nedenfor.

Trøjen er næsten en én-til-én genskabelse af trøje fra 70'erne og til at fuldføre look'et, har adidas naturligvis lavet shortsene røde. Jeg har altid synes at Bayern trøjer ser bedre ud når de er sammensat med røde shorts og jeg ved mange af jer deler den mening, så det er dejligt at se adidas gå i den retning igen. En meget, meget tidlig kandidat til årets bedste trøje og vi er stadig kun i maj!

Bayern München's 2017/18 trøjer er tilgængelig til forudbestilling nu, så du kan sikre dig din trøje lige her.