GIGANTISK UDSALG - SPAR OP TIL 85% KØB NU
Populære Kategorier
  Produkter

   PUMA introducerer 2017/18 Dortmund trøjen

   18.05.2017

   Skrevet af Mathias Boughey-Svendsen

   Alle, måske med undtagelse af Schalke fans, har et blødt punkt for Borussia Dortmund et sted i deres hjerte. Det har PUMA også og det beviser de i dag med præsentationen af den helt fantastiske nye hjemmebanetrøje.

   På trods af den årlige tradition, hvor Bayern München plyndrer klubben og køber deres største stjerne, så formår Dortmunds scouting hold altid at finde de rigtige spillere til at genetablere holdet med. Det samme skete sidste sæson, hvor købet af Ousmane Dembélé i særdeleshed var med til at sikre Dortmund kvalifikation til Champions League og mest bemærkelsesværdigt en liga cup sejr mod Bayern.

   På banen spiller de med en utrættelig og voldsom mentalitet, som er præcis hvad PUMA har forsøgt at fange med den nye Dortmund trøje 2017/18. Med de sorte striber der grafisk fader ud på forsiden, ser og føles trøjen næsten truende og hurtig på en måde. Det er et meget dristigt udtryk og PUMA har helt sikkert taget en risiko med denne, men hvis du spørger mig så ser den vanvittig fed ud!

   Du kan finde den nye Borussia Dormund trøje 2017/18 lige her.

   Del din mening
   Se alle mærker