Årets bedste julegaver!⚽️🎄🎁 Se mere her

Unisport har kreeret en simpel størrelsesguide til ALLE fodboldstøvler

11.05.2017

Skrevet af Mathias Boughey-Svendsen

Vi arbejder hele tiden på at gøre vores kundeservice bedre og bedre. Nu er vi klar med et nyt tiltag, som vi har brugt en masse tid på at lave og som vi ved, du vil elske.

Størrelsesguide til fodboldstøvler

  1. Du skal bruge papir, tape til at fæstne det, en blyant, et par fodboldstrømper og en lineal.
  2. Læg papiret helt op mod en væg. Placer din fod, så hælen flugter med kanten af papiret.
  3. Marker længden på din fod, på det længste punkt, med en blyant og mål begge fødder.
  4. Mål forskellen fra bunden af papiret til spidsen af dine fødder og noter den længste længde.

Hvilken størrelse du skal bruge, i forhold til længden af dine mål, finder du under knappen ”Størrelsesguide” som er placeret på alle vores fodboldstøvle produktsider. Her finder du det eksakte mål af hver enkelt størrelse, samt en mere fyldestgørende guide. Det er hamrende simpelt, og en god måde for altid at være sikker på, at du får den korrekte størrelse.

Find hele vores udvalg fodboldstøvler her.

Baggrund for vores størrelsesguide til fodboldstøvler

Størrelsesguides på fodboldstøvler har altid været lidt svært at definere, hvilket har resulteret i, at mange har købt den forkerte størrelse - specielt i børnestørrelser. Det har været tilfældet på vores hjemmeside, mærkernes egen hjemmeside og vores konkurenters hjemmeside, da alle fik deres data fra det samme sted, der viste sig at være upræcist. Det er bare ikke godt nok til os, og det er derfor vi har sendt én af vores trofaste kundeservice medarbejdere ned på lageret for at fuldføre denne sindssyge og kolossale opgave det nu engang er at måle hver enhver enkelt og unikke støvle på vores hjemmeside (skud ud til Mikkel).

Ja, du læste rigtigt; vi har faktisk bedt en om at måle hver enkelt model. Alle modeller, alle knopsystemer og alle størrelser, og hvis du nu skulle undre dig over, hvor mange det rent faktisk er, så er det cirka 3380 forskellige fodboldstøvler. For de store kollektioner som fx Nike Mercurial, tog det omkring to hele dage at måle den kollektion alene. Nu når vi har et udgangspunkt, er det kun nødvendigt for os at måle nye kollektioner, så du kan altid være sikker på at få den rigtige størrelse her på Unisport.dk

Video af hvordan du vælger den rigtige størrelse ved brug af vores størrelsesguide til fodboldstøvler