Sommerudsalg: Flere produkter tilføjet!😎 Køb nu

Unisport har kreeret en simpel størrelsesguide til ALLE fodboldstøvler

11.05.2017

Skrevet af Mathias Boughey-Svendsen

Vi arbejder hele tiden på at gøre vores kundeservice bedre og bedre. Nu er vi klar med et nyt tiltag, som vi har brugt en masse tid på at lave og som vi ved, du vil elske.

Størrelsesguides på fodboldstøvler har altid været lidt svært at definere, hvilket har resulteret i, at mange har købt den forkerte størrelse - specielt i børnestørrelser. Det har været tilfældet på vores hjemmeside, mærkernes egen hjemmeside og vores konkurenters hjemmeside, da alle fik deres data fra det samme sted, der viste sig at være upræcist. Det er bare ikke godt nok til os, og det er derfor vi har sendt én af vores trofaste kundeservice medarbejdere ned på lageret for at fuldføre denne sindssyge og kolossale opgave det nu engang er at måle hver enhver enkelt og unikke støvle på vores hjemmeside (skud ud til Mikkel).

Ja, du læste rigtigt; vi har faktisk bedt en om at måle hver enkelt model. Alle modeller, alle knopsystemer og alle størrelser, og hvis du nu skulle undre dig over, hvor mange det rent faktisk er, så er det cirka 3380 forskellige fodboldstøvler. For de store kollektioner som fx Nike Mercurial, tog det omkring to hele dage at måle den kollektion alene. Nu når vi har et udgangspunkt, er det kun nødvendigt for os at måle nye kollektioner, så du kan altid være sikker på at få den rigtige størrelse her på Unisport.dk

Fortsættes herunder

Når du klikker på "Størrelsesguide" knappen på hvilken som helst fodboldstøvle, så vil du se de eksakte mål af hver enkelte størrelse samt en vejledning til, hvordan du skal bruge guiden. Det er hamrende simpelt, og en god måde for altid at være sikker på, at du får den korrekte størrelse af din drømmestøvle. Ved at bruge guiden slipper du for at skulle bytte størrelsen.

Alt der er at gøre nu er at udforske fodboldstøvlerne, og hvis du finder noget du kunne tænke dig, så brug vores størrelsesguide!

Find hele vores udvalg fodboldstøvler her.