Kun i dag: Op til -40% på løbesko ❯

Ny Manchester United udebanetrøje til 2017/18 sæsonen

10.05.2017

Skrevet af Mathias Boughey-Svendsen

Manchester United og adidas har lige løftet sløret for næste sæsons udebanetrøje som de Røde Djævle skal bære og selvom den fremstår minimalistisk og stilet i sort og hvid, så indeholder den et strejf fra fortiden.

Spol tiden tilbage til begyndelsen af 90'erne og zoom ind på Manchester Uniteds historie; Sir Alex Ferguson er i begyndelsen af sin regeringstid i klubben mangler fortsat at opnå den løbende succes. I sæsonen '89/90 formår han at sikre FA Cup trofæet og beholder dermed hans plads i det varme sæde og for at fejre hans første trofæ i klubben, lancerer adidas en ny udebanetrøje, som sidenhen er gået hen og blevet en af de mest ikoniske trøjer i klubbens trøje historie. Kan du ikke huske den? Google Manchester United udebanetrøje 1990-1992 og du vil genkende den med det samme.

Med det historiske fundament på plads kan vi skrue tiden tilbage til nutiden og den nyligt lancerede Manchester United udebanetrøje for 2017/18 sæsonen. Trøjen er mest sort med hvide detaljer, men indeholder samme mønster som den tidligere nævnte 90/92 udebanetrøje og hvorfor så det? Officielt er det for at ære den stolte historie i klubben, men uofficielt, tror jeg at design teamet hos adidas har set nogle ligheder mellem fortidens og det nuværende holds situation.

Fortsættes herunder

José Mourinho mangler fortsat at få de Røde Djævle tilbage i toppen af Premier League, men i denne sæson har han alligevel sikret Liga Cup trofæet og med det rette resultat i aftenenes kamp mod Celta Vigo kan han også sikre sit hold en plads i Europa League finalen. En sejr i denne finale vil ikke blot sikre en meget eftertragtet plads i næste sæsons Champions League, men også det første Europa League trofæ i klubbens historie. Kan det være starten på United's tilbagevenden til toppen af europæisk fodbold og begyndelsen på en æra med José Mourinho i spidsen?

Hvorvidt historien er ved at gentage sig selv, er ude over mine evner i at spå om fremtiden, men jeg vil dog sige at den nye Manchester United udebanetrøje for den kommende sæson er lige så stilfuld og smuk som fodboldtrøjer bliver nu til dags. Sæsonen nærmer sig sin afslutning, men United ser allerede frem til den nye sæson, hvor forventningerne helt sikkert vil være højere end nogensinde. De er blevet klædt ordenligt på af adidas, men er Pogba, Rashford og resten af Mourinho's disciple klar til at føre klubben fremad?

Forudbestil den nye Manchester United udebanetrøje 2017/18 fra adidas lige her på Unisport.dk