Den har længe ligget og ulmet i kulissen, og på det seneste er den blevet spottet på fødderne af både David Luiz og Luis Ronaldo. Nu er den dog officiel – vi byder et stort velkommen til Nike Tiempo Legend IV! Nike har siden 2005 haft deres Legend-serie på banen, som er et koncept der holder de mange traditionelle dyder fra klassiske fodboldstøvler i hævd samtidig med at den mest moderne teknologi inkorporeres. Det er også tilfældet for den nye Legend IV-kollektion , som i dén grad er blevet opdateret og spækket med moderne teknologiske indslag.
Legend IV kommer i første omgang i tre forskellige varianter – 2 forskellige farver af den ”regulære” model, Tiempo Legend IV. Det drejer sig om sort/hvid og hvid/blå.
Legend IV er lavet af både superblødt kænguruskind på snuden og Nikes innovative KANGA-LITE, som er et materiale der emulerer alle de gode ting fra kængurulæder samtidig med at være 20 % mindre vandabsorberende. Det er en rigtig lækker støvle, som skriger komfort og touch. Nike laver igen i år også en model proppet med firmaets ypperste teknologi – og det er der kommet Tiempo Legend IV Elite ud af. Denne støvle minder i konstruktion om Legend IV, men har fået en sål af carbonfiber samt Flywire inkorporeret. Vi gentager lige: Flywire i overdelen!
Dette sikrer at Legend IV Elite har en overdel af ultratyndt og meget blødt kængurulæder for sindssyg lækker komfort og enormt præcis boldføling. En støvle til den kvalitetsbevidste elegantier med det ypperste fra Nike lige nu. Glæd dig til weekenden, hvor vi går i dybden med de nye støvler og bringer dig en masse lækre billeder så du kan få det hele med. En ting er sikkert: Legend IV er kommet med manér, og den ser i dén grad ud til at kunne leve op til sit navn! Hvad synes du om de nye støvler? Er de for fede, og er Legend på vej i den rigtige retning? Og hvad synes du om Flywire i overdelen? Ordet er frit i boksen herunder – så snak løs!