Træn som de professionelle | Vær med til Unisport Training "Explosive Speed" d. 17 maj

09.05.2017

Skrevet af Mathias

Det er snart tid til endnu en af de populære “Unisport Training”-sessioner, hvor vi inviterer til professionel træning i det nyeste gear. Temaet for denne omgang er “Explosive Speed”.

I denne måned er Unisport klar til at afholde et helt eksklusivt træningspas, hvor vi inviterer unge fodboldspillere mellem 12 og 15 år til København, så de kan prøve specielle øvelser der træner deres fart. Det kommer til at blive afholdt d. 17 maj, så hvis du eller dit barn har mulighed for at være i København den dag, så skriv dig op gennem linket nedenunder.

Unisport Training “Explosive Speed” kommer til at være vores tredje træningspas, hvor temaerne før har været control på bolden og dødbringende afslutninger. Vi har hentet professionel hjælp fra trænere og har en stor række øvelser til de heldige udvalgte, som uden tvivl kommer til at drastisk forbedre fart. D. 17 maj, kommer alle der er med til at blive udstyret med den nyeste Nike Mercurial topmodel, som lige som træningsøvelserne er lavet specielt til fart.

På den samme side som du tilmelder dig, kan du også se andre øvelser som vi har forberedt til dig. Det hele handler om at inspirere jer alle til at blive bedre fodboldspillere og det er det vi håber at opnå både til træningerne, men også på hjemmesiden.

HUSK! Skal kunne være i København d. 17 maj. Skal være mellem 12-15 år gammel.

Tilmeld dig Unisport Training “Explosive Speed” på siden her.