Nike FootballX 'Chasing Shadows' Pack lanceret

05.05.2017

Skrevet af Mathias

Dagene er længere, vejret er bedre og det er nemmere at lave panna'er om sommeren. Nike har droppet farverne fra deres normalt så farverige street lineups og introducerer nu Nike FootballX 'Chasing Shadows' Pack.

Nike FootballX er et af de fodbold koncepter der har ændret spillet. Sammen med den hastigt voksende street- og futsal scene, har støvlerne over de seneste tre år ført an, mens Nike har investeret tungt i spillet på de små baner. Alle de samme teknologier, som på de professionelle fodbold støvler, men med en gummisål til indendørs, futsal og street fodbold.

Inspirationen for denne nye pakke handler udelukkende om selvtillid når du træder ind på banen. Med navnet 'Chasing Shadows' Pack, er denne kollektion lavet til spillerne, som hver gang de spiller på gaden, futsal eller indendørs fodbold, ved at de vil efterlade forsvarerne hjælpeløse og få dem til at 'jagte skygger'. Det er det mantra Nike ønsker at signalere med dette stilede og rene design. På en måde formår det at være kontroversielt og roligt, alt sammen på samme tid.

Vi har Nike FootballX 'Chasing Shadows' Pack tilgængelige fra på mandag på Unisport.dk, så kom tilbage når vi har dem på lager.