Mød hele adidas 'champagne pack' | ACE, X, Copa and PureControl UltraBoost

02.05.2017

Skrevet af Mathias

Det er jo næsten for meget altså. adidas football har i dag præsenteret en ny lancering, som er en del af deres Limited Collection, og som bygger på den ikoniske Predator ‘champagne’ støvle.

Ført an af et unikt remake af adidas Predator Mania Champagne fra de sene halvfemser, ser hele denne pack allerede ud til at blive den største og absolut mest internet-smadrende lancering i 2017. De seneste fodboldstøvler innovationer kombineret med adidas’ stolte arv. Kan kun blive godt!

“The champagne colourway was one of adidas Football’s most iconic for our most iconic boot, the adidas Predator Mania. With the new adidas champagne pack, we’ve been able to fuse a classic colourway with our modern on-pitch and off-pitch innovations, giving it the modern twist that we know football lovers want” - Sam Handy, Vice President of Design, adidas Football

Fortsættes herunder.

Hvis du vil læse mere om, og forudbestille, adidas Predator Mania remake, så skal du klikke her.

adidas ACE 17+ PureControl er efterhånden blevet vant til at være den mest hypede støvle i alle adidas' lanceringer, men i denne ombæring må den vige pladsen for Predator Mania remake, der kommer til at tiltrække sig en masse opmærksomhed.

Man kan dog godt forvente, at Predator-støvlen bliver revet ned fra hylderne, og vil være udsolgt i løbet af få timer, måske endda minutter, og det efterlader jo tronen ubesat, og dermed vil der være mulighed for, at en af de andre siloer kan tage kronen på hovedet og lade sig præsentere som den nye konge af 'champagne pack'. Med den ikoniske, og unægteligt smukke, kombination af creme, røde og sorte nuancer spiller det velsagtens ingen rolle hvilken af siloerne, der kan kalde sig den mest hypede, eftersom X, ACE, og Copa alle ser lige godt ud.

Fortsættes herunder.

Slutteligt, så kommer vi også til at se Limitied Collection adidas 'champagne pack' udenfor banernes kridtstreger, da adidas ligeledes har introduceret en nye PureControl UltraBoost. Vi kommer selvfølgelig med mere information om lanceringen af den sprøde sneaker på vores blog senere i dag, men vi kan allerede nu informere om, at vi kommer til at sælge dem gennem en raffle, da adidas har produceret et meget begrænset oplag på verdensplan. Faktisk er oplaget så begrænset, at det vil få det til at se let ud at få fingrene i et par Yeezy.

Du finder linket til alle adidas' 'champagne pack'-fodboldstøvler lige her på Unisport.dk.