Unisport opdaterer side navigationen | Super let at finde dine nye støvler og udstyr

01.05.2017

Skrevet af Mathias

Hvis du er en af dem der besøger vores side regelmæssigt, så har du måske bemærket noget nyt på vores side. Vores produkt kategori navigation har fået en ret omfattende og meget hjælpsom opdatering. Hvis du gerne vil have et overblik over hvad der er ændret, så læs med her.

Her hos Unisport er vi helt sikker det man vil betegne som besatte af fodboldstøvler. At være eksperter på området og vide præcis hvilken støvle der passer hvem, hvor og hvornår er en stor del af vores virksomheds DNA. Derfor har vi ændret vores setup på vores kategori navigation i toppen af siden (eller øverste venstre side, hvis du læser dette på din mobil), så det er meget nemmere for dig at vælge præcis den fodboldstøvle du leder efter.

Det første du gør nu, når du er på jagt efter et par nye fodboldstøvler er, at beslutte hvilken kategori og retning du vil gå i. Du kan vælge mellem brands, hvilket underlag du skal bruge dine støvler på, din position på banen og en stærk håndfuld andre muligheder. Det betyder at uanset om du ved præcis hvad du gerne vil have eller om du er på jagt efter inspiration, så vil den første dropdown menu sende dig i den rigtige retning med kun et enkelt klik.

Efter det første step er du allerede ret langt i processen og vil blive præsenteret for et stort udvalg af fodboldstøvler. Inden du bliver suget ind i at kigge på dem alle og blive forelsket (jeg bebrejder dig ikke det mindste), vil jeg stadig anbefale dig at finpudse din søgning med vores nye smarte filtrerings sektion i venstre side. Her kan du sikre dig at siden kun viser produkter i din størrelse og et hav af andre muligheder, så du kun for det der er relevant for dig. Det er helt sikkert måden at gøre det på og ved at bruge det vil du finde støvlen du skal bruge på den halve tid.

Det samme gør sig gældende for vores trøje sektion, som også har fået nogle stærke modifikations muligheder. Efter navigations opdateringen, kan du nu filtrere efter unikke funktioner som korte eller lange ærmer, hjemme, ude, 3. trøje og andre brugbare muligheder. Ligesom med støvlerne, er det alt sammen lavet med det formål, at gøre din oplevelse på vores side nemmere.

Alt der tilbage og sige er, giv dig i kast med vores splinternye navigation og vi kan nu garantere dig, at du finder lige det du skal bruge.