Hold dine fødder friske i de nye PUMA evoSPEED Fresh 2.0

28.04.2017

Skrevet af Mathias

Fair nok, vejret er måske ikke til at tage på stranden endnu, men sommeren kommer tættere på. Vi drager med hastige skridt ind i den sidste måned af foråret, og PUMA lancerer i dag deres nye 2.0 version af evoSPEED Fresh konceptet.

PUMA evoSPEED Fresh koncept fodboldstøvler tager PUMAs letvægtstøvle silhuet og modificerer den til de varmere dage. Den har en perforeret mesh overdel og en speciel coating som gør at varme kan komme ud, samtidig med at den er vandafvisende. Den første version af støvlerne blev introduceret i foråret sidste år, men da PUMA introducerede en ny generation af evoSPEED støvle i år, og derfor er det tid til en 2.0 opdatering af Fresh.

De nye PUMA evoSPEED Fresh 2.0 udspringer fra designet af den første Fresh støvle og giver den temperatur regulerende støvle et nyt ansigt. Mesh overdelen og konstruktionen minder meget om evoSPEED 17 støvlen. Dette betyder at man får en støvle, som ved hjælp af overdelen holder dine fødder afkølet, men samtidig også et design som er skarpt og dette får støvlen til at ligne og føles, at den emmer af fart. Selvom konstruktionen er meget lignende evoSPEED, så er den stadig blevet modificeret således at mesh materialet er åndbart i de vigtigste områder på støvlen, noget som den originale konstruktion ikke kan måle sig med. Man bliver helt besat af detaljerne på denne støvle!

Forsættes herunder

Jeg kender mange fodboldspillere, inklusiv mig selv, som på de varmeste dage får rigtige varme fødder, og det kan være virkelig ubehageligt. Det går hen og distraherer en fra spillet og at PUMA har udviklet sådan en unik støvle, som adressere en så velkendt, men ofte glemt problem, er virkeligt fedt. Hvis du selv kan genkende følgende problem, så er denne støvle en måde at få bugt med problemet. Og det at farven på støvlen er lige så Fresh som støvle, er bare et ekstra bonus.

PUMA evoSPEED Fresh 2.0 er tilgængelig lige her.