Liverpool trøje 2017 | Til ære for klubbens 125-års jubilæum

27.04.2017

Skrevet af Mathias

New Balance tager den tilbage til fortiden og introducerer denne helt igennem sensationelle retro Liverpool hjemmebanetrøje for at ære klubbens 125-års jubilæum. Vores fotografer har fanget den nye trøje fra alle vinkler lige her.

Den nye Liverpool trøje 2017 er en til traditionalisterne og tager sin inspiration fra nogle af de klassiske trøjer som The Reds var iført i løbet af 1970'erne, som i særdeleshed ses på ærmerne, kraven og den generelle smukke enkelthed på trøjen. Dengang blev Liverpool trøjerne og fremstillet i en mere mørke rød farve, hvilket New Balance har adopteret på denne 2017/18 model.

Fortsættes nedenfor.

Trøjen er lavet til næste sæson, men vi vil faktisk allerede se den nye Liverpool trøje i aktion i denne sæson, når Liverpool sparker gang i deres 125-års jubilæum. Liverpool FC blev grundlagt i 1892 og for at hylde denne historiske milepæl har New Balance skabt et specielt klublogo for at komplementere det ikoniske Liverbird logo. Nu kan Liverpool fans kun håbe på at denne simple 2017/18 trøje kan inspirere Firmino, Coutinho (forhåbentlig) og Mané til at genskabe noget af den succes fra 70'erne, efter endnu en "næsten god" sæson.

Liverpools 2017/18 hjemmebanetrøje er tilgængelig nu på Unisport.dk i dag på forudbestilling. De lander så vi kan sende dem d. 19 maj.