Dagen efter lanceringen af Real Madrids hjemmebanetrøje lanceres Real Madrids udebanetrøje for den kommende sæson også. Vi tager her et kig på den nye trøje, hvor vi kommer helt tæt på detaljerne.

Køb din Real Madrid fodboldtrøje her – husk at du sparer op til 15% på hele sættet:

Vores fotograf har sammensat en video af trøjens detaljer, så man virkeligt kan fornemme det nye design af ”Los Blancos” sorte trøje. Nakken er som på hjemmebanetrøjen lavet med guldskrift i nakken, men er modsat hjemmebanetrøjen lavet uden krave. Som nævnt på lanceringen af hjemmebanetrøjen så er adidas logoet broderet i guld på trøjen. Her på billedet fornemmer man virkeligt spillet mellem den matte og glinsende sorte farve, som bølger diagonalt gennem trøjen. Logoet for Real Madrid er naturligvis også på brystet. Logoet som består af bogstaverne MCF står for Madrid Club de Fútbol. Kronen er et symbol på den officielle støtte Real Madrid fik af King Alfonso XIII i 1920. Trøjen er derudover udstyret med LFP ærmemærker, som er forbundet bag Primera Divison. Dertil er der et yderligere adidas badge på trøjen, som sidder i siden af trøjen i bunden. En populær detalje som huskes af mange for at sidde på de danske landsholdstrøjer.

Den nye Real Madrid udebanetrøje er naturligvis udført i høj kvalitet.Det anerkendte ClimaCool materiale sørger for komforten og ventilationen. Så den er god til fodbold og hverdag.

Trøjen kan både bestilles online her på Unisport.dk og købes i vores butik på Vesterbrogade 4 i København. Hvad synes i om de nye Real Madrid udebanetrøjer? Giv jeres mening til kende i kommentarfeltet nedenfor.