Nike Tiempo Legend 6 'Totti X Roma' | 2500 individuelt nummereret par i verden

26.04.2017

Skrevet af Mathias

Francesco Tottis har haft status som fodboldlegende i mange år allerede. I år hyldes han for sin 25. sæson i AS Roma og Nike fejrer dette med en Limited Edition signaturstøvle.

Sans for detaljer gør altid forskellen på fodboldstøvler og dette gør sig især gældende på denne støvle. Nike har fyldt 'Totti X Roma' signaturstøvlen med unikke detaljer, som tager støvlen til helt nye højder. Udforsk billederne og læs mere lige her, imens vi tager dig igennem detaljerne på støvlen. Husk at holde fokus, ellers garanterer vi dig, at du misser noget!

Kært barn har mange navne, men udover "Il Gladiatore" og "Il Capitano" er et af Francesco Tottis mest kendte kælenavne 'Den Gyldne Dreng'. Det er årsagen til, Nike har valgt et spektakulært guld design, da de designede signaturstøvlen til AS Roma ikonet. Støvlen er lavet af et suverænt blødt læder, som dækker hele støvlen fra hæl til tå. Den almindelige Tiempo Legend 6 har en syntetisk hæl, men ud fra et personligt ønske fra Francesco, måtte den her version kun have læder. Den medfølgende kasse er også lavet helt i guld, hvilket gør unboxningen af denne imponerende støvle tanden vildere.

I'm honoured to wear them but, above all, to be able to make them available to the fans - Francesco Totti

Hvis du gerne vil have fingrene i dit eget par, så skal du skynde dig. Find dit par Nike Tiempo Legend 6 'Totti X Roma' lige her.

Fortsætter nedenunder.

Som du uden tvivl allerede har lagt mærke til, så er Nike Tiempo Legend 6 'Totti X Roma' lavet med den klassiske og berygtede pløs. Dette er noget Totti insisterer på at få specielt lavet på alle sine Tiempo støvler, så selvfølgelig skal det også inkluderes på denne hyldest. Det er ren fodboldarv og fra et lidt støvle-nørdet perspektiv, vil jeg lige fremhæve og give props til Nike for at de har valgt at tilføje den elastiske strop omkring pløsen. Det havde de ikke med på den sorte Totti signaturstøvle fra foråret 2015.

Nike har tilføjet det latinske ord 'aeterno' på indersiden af pløsen, hvilket oversat betyder 'evigt'. Et anerkendende nik til hans evige kærlighed til klubben. Oversiden af pløsen er prydet af et X, som er Tottis trøje nummer i romertal. Derudover er alle 2500 par individuel nummeret og broderet med deres nummer på siden. Afslutteligt bliver vi også nødt til at sætte lidt fokus på sålen, som endnu gemt detalje der bare løfter støvlerne til nye højder. Det kromatiske design ser intet mindre end fantastisk ud og er endnu et bevis på, hvor passionerede Nikes designer er, når det kommer til sådan et projekt. Intet er sparet på dem her!

Nike Tiempo Legend 6 'Totti X Roma' fodboldstøvlerne er tilgængelige lige nu (!) og kommer til at være solgt meget hurtigt!