Uhlsport lancerer Lloris’ nye handsker

19.04.2017

Skrevet af Katrine

Lloris har i mange år optrådt for både Spurs og Les Bleus i Uhlsport målmandshandsker, og både Uhlsport og Lloris lader til at være glade for samarbejdet.

Uhlsport har i hvert fald endnu en gang lanceret en målmandshandske, der er designet i samarbejde med Lloris, og som opfylder hans meget specifikke krav til en målmandshandske. Derfor er Uhlsport Eliminator Lloris Supergrip udstyret med en lang række fede features, som eksempelvis Uhlsports revolutionerende Supergrip-latex. Den gule latex har små sorte pletter, som Uhlsport kalder High Grip Elements. Denne teknologi giver et aldeles sublimt greb om bolden i både regnvejr og tørvejr.

Flat Cut - traditionelt cut med forrygende boldkontrol
Hugo Lloris foretrækker Flat Cut, og som de eneste Uhlsport målmandshandsker med Supergrip har Uhlsport Eliminator Lloris Supergrip et helt traditionelt Flat Cut uden finger wrap om nogen af fingrene. Det giver en stor gribeflade, god plads til fingrene og en forrygende boldkontrol.
Handsken har et helt unikt design med en særlig Hugo Lloris farvekombination. Handsken er en limited edition, som kun fås hos særlige forhandlere, og her er vi hos Unisport så heldige, at vi får lov at sælge dem i et begrænset antal, så skynd dig at få dit par, mens vi stadig har handsker på lager.

Få dit eget par Uhlsport Eliminator Lloris Supergrip her

Fra begynder til professionel
Som altid med Uhlsport har man mulighed for at vælge mellem en lang række handsker, uanset om man er begynder, øvet eller professionel. Netop derfor får begyndere og let øvede også muligheden for at få fingrene i replica-handsken Eliminator Llorios Soft advanced med samme unikke design, en god Soft Latex og et klassisk Flat Cut.

Glem ikke at læse vores store guide om typer af latex til målmandshandsker.