adidas Limited Collection | EQT Green Pack version af PureControl, Copa 17.1 og Mundial Team

16.04.2017

Skrevet af Mathias

Ikonisk er det eneste ord der kan bruges til at beskrive adidas Equipment kollektionen (bedre kendt som EQT). adidas iklæder nu deres TF Tango modeller i EQT Green, som en del af deres Limited Collection.

EQT kollektionen fra adidas var et afgørende øjeblik i adidas' historie. I begyndelsen af 90'erne haltede de en smule efter og havde brug for at gøre noget radikalt og modigt for at skyde sig selv ind i fremtiden for fodtøj. På det tidspunkt i mode historien, betød modigt ikke skrigende farver, men derimod betød det at gå tilbage til det essentielle og at give atleterne hvad de i virkeligheden havde brug for. Som EQT mottoet lød dengang: "Everything that's essential. Nothing that's not."

Vi springer frem til 2017 og til en verden af Instagram notifikationer og tweets. adidas følte, at tiden endnu engang var inde til at minde verden om hvad der i virkeligheden var essentielt. Tidligere på året genintroducerede de EQT kollektionen med en ny farve pallet og denne lancering har nu bevæget sig ind i fodboldens verden med udgivelsen af den nye Limited Collection fodboldkollektion, men i de gamle old school farver.

Fortsættes nedenfor.

adidas football Tango EQT Green Pack vil kun være tilgængelig som TF modeller for både ACE 17+ PureControl, Copa 17.1 og Mundial Team. Alle tre indeholder en sål der er blevet optimeret til fodbold på grusbaner, kunstbaner med korte strå og meget hårde græsbaner. Det har dog ikke stoppet TF modellerne fra at blive et valg blandt sneaker enthusiaster, hvor specielt Mundial Team har vist sig at være meget populær. Med EQT Green er jeg heller ikke i tvivl om, at denne tendens vil fortsætte.

adidas' fodbold Tango EQT Green Pack fra deres Limited Collection er tilgængelig til forudbestilling nu og vil blive afsendt i morgen.