PUMA introducerer evoPOWER Vigor 1 3D Dot Blue Depths

19.04.2017

Skrevet af Mathias

PUMA evoPOWER Vigor 1 fodboldstøvlerne blev lanceret for fire måneder siden, og hvis du spørger os, har den allerede sikret sin plads som den bedste PUMA støvle nogensinde. PUMA har nu rystet posen designmæssigt, og præsenterer nu en ny konceptstøvle skabt til endnu mere præcision.

Med navnet PUMA evoPOWER Vigor 1 3D, tager denne fodboldstøvle designet, vi er blevet forelsket i igennem de seneste fire måneder, og modificerer overdelens konstruktion. PUMA vidste, at de allerede havde et perfekt produkt i den normale støvle, og har derfor ikke ændret ved sålen og de anvendte materialer. I stedet for, har de skabt en version til fans af power og præcision, der giver en ny vinkel og oplevelse.

Overdelen er stadigvæk lavet af det one-way fleksible AdapLite materiale, der giver dig en følelse af at spille barfodet, da det hjælper dine fødder til at bøje naturligt med støvlerne. Du kender nok den følelse af power man får, når man spiller barfodet i baghaven? Det er den hellige gral alle brands har forsøgt at forfølge i skabningen af deres fodboldstøvler, men som kun PUMA er lykkedes med.

Hvis du vil have dine fingre i de nye PUMA evoPOWER Vigor 3D 1, så er de tilgængelige lige nu på unisport.dk

Fortsætter nedenunder

Forskellen på denne nye 3D version af PUMA evoPOWER og den originale støvle, er måden AccuFoam teknologien er blevet integreret i overdelen. På evoPOWER 3D er AccuFoam "prikket" på overdelen, men også indvendigt i støvlen. Det giver dig en rigtig intuitiv forbindelse med bolden, da nerve-endelserne omkring foden modtager flere signaler, når du sparker til bolden. Mere boldføling er lig med forbedret præcision.

Det er svært at sige, om denne nye version er bedre end den originale, men det bliver interessant at følge, om nogle af de professionelle hopper i 3D modellen. Oliver Giroud har i øjeblikket den højeste ratio af mål i forhold til minutter på grønsværen i Premier League, så hvis han beslutter at skifte til denne nye model, må det siges at være et tegn på tillid til 3D 1. Jeg vil også lige tilføje, at denne nye Blue Depth farve er min absolutte favorit evoPOWER Vigor 1 farve indtil videre!

Hvis du vil have dine fingre i de nye PUMA evoPOWER Vigor 3D 1, så er de tilgængelige lige nu på unisport.dk