Umbro præsenterer nye farver til UX Accuro, Velocita og Medusae

17.04.2017

Skrevet af Mathias

Vi nærmer os enden på en meget tiltrængt påske puster, men før vi vender tilbage til virkeligheden har vi en tripel farveopdatering fra Umbro at vise dig. Både Velocita, UX og Medusæ har alle fået en blå og hvid farveopdatering.

Du har sandsynligvis tilbragt din påske ligesom os andre; formentlig liggende på langs og altid med mad og snacks indenfor rækkevidde. Eller, det er ihvertfald sådan jeg har brugt min påske og derfor er jeg også godt tilfreds med dagens lancering fra Umbro der indeholder en ny farvesammensætning til alle deres støvler, der ikke kunne være mere lys, selv hvis den prøvede. Hvid og blå forbliver de dominerende farver med små nuancer af sort rundt omkring for at fuldende det skarpe look på både Velocita, Medusæ og UX.

Jeg kan ikke undgå at starte med Umbro UX Accuro, som er den mest blå af dem alle, fordi vi for nyligt placerede den som en af de mest undervurdere fodboldstøvler på markedet lige nu. På trods af det noget forvirrende mantra "Deadly Comfort", er Umbro UX designet med komfort som hovedelement på støvlen og vi kan med sikkerhed sige at det mere end holder sit ord i den afdeling. Tilføj kontrol elementer for forbedret boldkontrol og denne noget så skarpe farvevariant, og så har du dig et par støvler til de kommende år.

Fortsættes herunder.

Umbro fodboldstøvler er kvalitet hele vejen igennem og det inkluderer naturligvis også Medusæ. Når du sammensætter en forfod af blødt og smidigt læder med en mikrofiber midtfods konstruktion, så får du Umbro Medusæ. Et klassisk bud på en kontrolstøvle til midtbane maestroen, der finder den gyldne mellemvej ved at kombinere moderne teknologi med de old school dyder af læder touch og komfort. Og nu kan du sikre dit par i et frisk sæt farver; hvid, blå og sort. Det bliver ikke højere klasse, gør det?

Brug for fart? Nu skal du ikke lede længere end til Umbro Velocita 3 for at få dit fix, da de er helt oppe blandt de bedste og letteste af dem. I ægte Umbro stil, har den britiske sportsfabrikant formået at skabe en utrolig komfortabel fartstøvle der kun vejer 165 gram. Hvordan er det overhovedet muligt? Ikke desto mindre har de formået netop det og har endda påklædt Velocita'en i en elegant hvid og blå farvesammensætning ligesom Medusæ og UX. Så hvad bliver det til? Hvilken én skal du have?

Du kan købe dit par Umbro Velocita, UX Accuro and Medusae lige her.