Efterårsudsalget er i gang! ❯

adidas introducerer Primeknit til alle baner med Ace15 Cage og X15 Court

28.09.2015

Skrevet af Mathias Boughey-Svendsen

Vinter står for døren. Der er ingen vej udenom det og snart kommer vejrforholdene til at gøre fodbold, ikke umuligt, men meget upraktisk udenfor. Heldigvis har adidas din ryg, hvis du er en af de mange fodboldspillere, der vælger at spille indendørs, eller på de mange kunstgræs og multibaner man finder rundt omkring. Her introducerer vi Primeknit Ace15.1 Cage og Primeknit X15 Court.

At have støvler af allerhøjeste kaliber på alle slags baner er utrolig vigtigt nu til dags. Adidas er blandt de mest avancerede brands, når det kommer til fodboldstøvle teknologi, så de har naturligvis også en række sko til dominans på indendørs baner og kunstgræs. Det tyske mærke løfter nu de støvler til et helt nyt niveau med introduktionen af Primeknit på deres Ace15 Cage og X15 Court.

Tidligere i dag lancerede adidas Primeknit på deres almindelige fodboldstøvler og nu er det deres multibane revolutions tur. Materialet er lavet til at give dig komfort som en sock, men foruden man går på kompromi med den vigtige stabilitet i støvlen. Den stabilitet er om noget endnu mere vigtig på Court og Cage modellerne, da det hurtige spil på mindre baner kræver det i en højere grad.

Primeknit revolutionen har nu fundet vej til alle typer baner, så det er ligemeget hvor du vil spille din fodbold i de næste 6 måneder, du kan finde den ultimative sko her. Nu er alt du behøver overveje om du er den explosive spiller som trives i kaos og skal bruge X15 Court, eller om du er den kontrollerede type, som styrer showet i sine Ace15 Cage.

Den behagelige Primeknit overdel møder den avancerede adidas X15 og Ace15 sål, som er klar til indendørs og kunstbane sæsonen. Hvilken af de to spiller du mest på?