PUMA evoPOWER & evoSPEED lanceret | Sommeren kommer!

03.04.2017

Skrevet af Mathias

Mærkede du det også i weekenden? Vejret tog en tydelig drejning mod det bedre og jeg tror også PUMA kunne mærke det, fordi de har lige lanceret nye og ekstremt sommerfriske farver til både deres evoPOWER og evoSPEED.

Vi får helt sikkert de berømte sommer-vibes fra denne nye PUMA kollektion af fodboldstøvler. Farvesammensætningen er den rene definition af "heat" og giver en utroligt flot fodboldstøvle på både evoPOWER og evoSPEED modellerne.

Fortsættes nedenfor.

PUMA evoSPEED 17 SL er, efter en kort smuttur med en mere traditionel farvevariant, tilbage i et mere prangende Tricks design, hvilket betyder at den endnu engang kommer med en forskelligt farvet højre- og venstre støvle. En ting som begge fødder har til fælles er, at de begge er utroligt iøjefaldende, med venstrefodens to orange nuancer og den højre i en dyb navy og orange kombination. Den letteste fodboldstøvle i verden har aldrig set hurtigere ud end den gør nu!

Hvis du er mere til et uovertruffet spark i stedet for ufattelig fart, så skal du i stedet vende blikket mod PUMA evoPOWER. Da den lancerede for fire måneder siden, ændrede PUMA drastisk på evoPOWER's teknoligske design med Vigor 1. Den indeholder nu en blødere og mere komfortabel slip-on konstruktion, plus en meget bedre udnyttelse af AccuFoam, som giver et mere præcist spark. Den er fortsat den eneste rigtige power fodboldstøvle i verdens, hvilket gør den yderst unik og især i farver som disse.

Hvis du ønsker den letteste følelse i fodboldstøvler nogensinde eller det mest præcise spark til dato, så har de nye PUMA fodboldstøvler fortjent mere end kun et ekstra kig.