Adidas introducerer den fulde 'Turbocharge' Pack | Mød de nye Copa, X, Messi og ACE 17.1

31.03.2017

Skrevet af Mathias

For nøjagtig en uge siden sparkede adidas gang i et forårsfodbold kapløb med den nye 'Turbocharge' PureControl og nu er de klar med opfølgningen til denne solo lancering med den komplette kollektion. Mød det skarpeste lineup fra adidas til dato.

Adidas har siden december sidste år vendt tilbage til fire siloer, med fodboldstøvler af lige stor vigtighed, som alle har fire meget klare og forskellige egenskaber. Mens alle støvle siloerne bliver prioriteret ens nu, så er der alligevel nogle fordele at hente ved den revolutionerende PureControl, hvilket også er grunden til at den lancerede fuldstændig alene i sidste uge (superstjerne fordele). Den snørebåndsløse støvle får imidlertid masser af opmærksom, så for nu retter vi i stedet al fokus på resten af adidas 'Turbocharge' Pack.

Den nye adidas 'Turbocharge' Pack har fået inspiration fra turboladede racer biler, som har en forbedret effekt og ydeevne. Ved at bruge racerbiler som inspiration til deres kollektioner, har adidas skabt et underliggende tema, lige siden Red Limit kollektionen i december, og det bærer designet præg af. Die Drei Streifens fortolkning af det er særdeles iøjefaldende på 'Turbocharge' og vil uden tvivl få dig til at stjæle opmærksomheden, uanset om du viser din klasse i Copa, skaber kaos i en X eller udløser din smidighed i Messi støvlen.

Du kan købe dit par fodboldstøvler fra den nye 'Turbocharge' Pack i dag hos Unisport.

Fortsættes herunder

Som nævnt tidligere, så har de fire fodboldstøvler i adidas' sortiment fire meget klare formål og egenskaber, men jeg kan sagtens forstå hvis du har svært ved at helt placere udtryk som "create chaos" og specielt hvordan det kan gøre dig til en bedre fodboldspiller. X-støvlerne er hvad adidas kalder en "kaos fodboldstøvle" og det betyder at de er skabt til spillere der trives i uforudsigelige kampe i højt tempo. De kan slå stilen til på et split sekund og ændre kampe med deres talent og fart, som selv ikke de bedste forsvarspillere havde set komme. Tænk for eksempel bare på Luis Suarez' panna mod David Luiz and Gareth Bale's sprint-ydmygelse af Marc Batra.

Mens adidas X støvlen har masser af superstjerne der bruger den på banen, og viser hvilken type fodbold de står for, så har Copa støvlen ingen. Ikke en eneste fodboldspiller i verden er kontraktligt bundet til den moderniserede Copa, der blev re-lanceret i december 2016, men en fodboldstøvle som denne behøver heller ikke dette. Med en uovertruffen og smidig kængurulæder overdel, støttende Sprintframe og en moderne kompressions pløs, har adidas skabt en fodboldstøvle med så meget klasse at det taler for sig selv. Og med adidas Copa 17.1 'Turbocharge', som kommer i en primært sort udgave, kan jeg allerede nu sige, at den bliver et kæmpe hit.

Den sidste store tilføjelse er adidas Messi 16+ PureAgility som bæres af Lionel Messi og en gruppe af unge talenter i fodboldverdenen, som er blevet håndplukket af Leo selv. Blandt dem finder man blandt andet livlige, adrætte og angrebs-indstillede spillere som Kasper Dolberg, Nathan og Patrick Roberts. Det handler om smidighed og fart, så spillere der presser sig selv til det yderste ligesom Leo Messi kan spejle deres spil i ham og sigte for de samme højder som ham.

Du kan udforske hele kollektionen og se endnu flere støvler ved at tjekke vores adidas 'Turbocharge' univers ud lige her.