I går lagde vi i vores nyhed op til det store mål-brag mellem Adidas og Nike, hvor Adidas-støvler lavede 5 mål mere end Nike-støvler i tirsdagens kamp. Nu har vi haft onsdagens Champions League-runde under lup og set på målscorer-kampen En af de kampe der var set meget frem til, er opgøret mellem de engelske mestre fra Chelsea og vice-mestrene fra Manchester United. Kampen blev spillet på Stamford Bridge, og her havde United ikke vundet i 9 år. Det blev der dog lavet om på i går, hvor Wayne Rooney scorede kampens ene mål i sine Nike T90 Laser III. 1-0 til Nike. Chelsea startede med både Didier Drogba og Fernando Torres på banen, men det fungerede ikke helt mellem de to målfarlige herrer. Drogba startede kampen med at spille i sine nye Nike Mercurial Superfly III fodboldstøvler, men skiftede i halvlegen til sine gamle Superfly II. Det hjalp dog ikke meget, og United kunne tage tilbage til Nordengland med en fordel til returopgøret. I Barcelona var der inden kampen også masser af spænding, og Pep Guardiola havde sågar nedtonet sit eget holds chancer mod et stærkt offensivt Shaktar Donetsk. Det skulle dog blive en kamp som spanierne vandt komfortabelt. Det første mål blev scoret af Iniesta, da han i sine Nike CTR360 Maestri II opsnappede en løs bold i feltet som han køligt omsatte til mål. 2-0 til Nike. Iniesta ville dog ikke stille sig tilfreds med bare et mål – han ville også have en assist på kontoen, og lidt senere i første halvleg lagde han derfor en sukkerbold til den fremstormende Dani Alves, som rundede Shaktars målmand og trillede bolden ind. Alves spillede i Adidas F50 Adizero Prime. Fremragende kasse og 2-1 til Nike. Efterfølgende scorede endnu en forsvarsspiller for Barcelona, og det var spanske Gerard Pique, som efter et hjørnespark fandt maskerne i Shaktars mål i et par Nike Tiempo Legend III. 3-0 til Barca og 3-1 til Nike. Herefter fik Shaktar et trøstmål ved Rakitskiy, som spiller i den første Nike Nike Superfly, hvorefter Seydou Keita smadrede bolden op i hjørnet minuttet efter. Keita spiller i en Puma v1.10. 4-1 til Nike. Barcelona var dog ikke færdige, og til sidst fik de udnyttet at Shaktar stadig søgte at få så mange mål med tilbage til Ukraine som overhovedet muligt. Det betød dog god plads til Xavi, som fra kort hold kunne sætte Shaktar i en enddog meget svær position før omkampen om en lille uges tid. Xavi spillede som altid i sin Adidas Predator Champions League. 4-2 til Nike, og dermed fik Nike altså et comeback ovenpå tirsdagens storsejr til Adidas. Hvad synes du om rundens mål, og hvem tror du kommer sejrrigt ud af næste uges runde? Skriv meget gerne din kommentar i sporet herunder. FOTOS: ALL OVER