Nike 'Motion Blur' Pack lanceret!

27.03.2017

Skrevet af Mathias

Nike har lige løftet sløret for deres helt nye "Motion Blur Pack", som indeholder en farveopdatering til alle fire siloer, og de ser skarpere ud end nogensinde før. Hvide støvler, solskin og forårsfodbold - kom bare med det!

Når mandagstrætheden rammer dig som et godstog med fuld fart, er det meget belejligt at gutterne fra Nike er klar til at hjælpe dig med en kur; en splinterny omgang støvler. De har netop offentliggjort deres "Motion Blur Pack" og på trods af, at det er en fuldstændig ny lancering, så får vi en smule deja-vu her på Unisport-hovedkontoret. Den erfarne støvlespotter ved det måske allerede, men lad mig give dig et sidste hint; EM 2012...

Jeg hentyder naturligvis til Nikes "Clash Pack" fra den førnævnte turnering, hvor alle Nikes støvler havde et særskilt design bestående af en primært hvid støvle og en iøjefaldende farve på hælen. Kan du se ligheden? Godt, men husk på, dette er ikke en kritik på nogen måde; det er et kæmpe kompliment, da "Clash Pack" var absolut fantastiske at kigge på og gjorde stort indtryk på banen - især visuelt og jeg fornemmer, at Nike "Motion Blur Pack" er klar til at følge i de fodspor.

Du kan allerede nu købe topmodellerne af Nike 'Motion Blur Pack' eksklusivt hos Unisport. Find dem her.

Fortsættes nedenunder

Inspirationen bag "Motion Blur Pack" er dristige og uforudsigelige bevægelser, og jeg kan sagtens se, hvor de vil hen. Farvervarianterne på alle støvlerne ser ud til at invitere og udfordre dig til at gøre det uventede, og hvad mere kan man så forlange? Du har Hypervenom med den blå farve, Magista med det neongule, Mercurial med de pink nuancer og sidst men ikke mindst klassikeren, Tiempo, med et hint af grøn.

Nike har altid været gode til at levere til alle type spillere, og denne gang har de også leveret en farve til enhver præference. Alle kan lide en sprød, hvid fodboldstøvle, og ingen gør det bedre end Nike; nu har de tilføjet et strejf af farve på hver støvle for at gøre dem endnu lækrere at se på. Og hey, det gør det kun nemmere for modstanderen at spotte, hvem der lige satte ham af, når han sætter sig på græsset. "Motion Blur Pack" er her og er klar til at skabe ravage!

Du kan allerede nu købe topmodellerne af Nike 'Motion Blur Pack' eksklusivt hos Unisport. Find dem her.