ACE Trans Pro Turbocharge

24.03.2017

Skrevet af Katrine

adidas bliver ved med at forkæle os målmænd. En ny støvlelancering betyder typisk også en lancering af nye målmandshandsker. Turbocharge er ingen undtagelse - og tak for det!

For en måned siden lancerede adidas deres populære Camouflage Pack. “Blend in to stand out”. Men med Turbocharge er der kommet helt andre boller på suppen. Der er fuldt knald på forårsfarverne, og med de nye ACE Trans Pro Turbocharge skal du være klar til at blive bemærket. "Show off to stand out".

ACE Trans Pro Turbocharge har meget at leve op til, men de svigter ikke. De er udstyret med en lang række fede features, som vi kender fra de tidligere modeller. Eksempelvis adidas’ forrygende Evo Zone Tech, som har forbedret latexen markant og giver en helt fortrinlig boldkontakt.
Baghånden er stadig lavet af ét stykke neopren, hvilket gør handsken enormt komfortabel og giver et perfekt fit. Du får selvfølgelig stadig negative cut for fuld kontrol, Punch Zone for fuld kraft og adidas’ karakteristiske lukkemekanisme for et personligt fit, hvor du kan stramme eller løsne efter behov.

Billederne taler for sig selv. Med de nye ACE Trans Pro Turbocharge har adidas endnu en gang ramt plet med både design og teknologi.