Nye klæder til The Three Lions | Nike skaber klassisk engelsk design med ny udebanetrøje

20.03.2017

Skrevet af Mathias

Når det engelske landshold vender tilbage til banen under denne landskamps pause, vil spillerne også give debut til den nye udebanetrøje fra Nike. Vi har informationen, vi har billederne. Du skal blot læne dig tilbage og nyde det!

Det siges at det var englænderne der opfandt fodboldspillet, men at det var brasilianerne der perfektionerede det, og selvom det måske gør ondt i nogle engelske fans ører, så er der stadig masser af grund til at være stolt over at være englænder, selv om den fodboldmæssige succes i de store turneringer ikke er en af dem. Først og fremmest opfandt englænderne det klassiske herretøj, og det gjorde de i den grad til perfektion. Man behøver ikke se længere end til Savile Row i London, hvor du finder de fineste skræddersyede jakkesæt i verden, eller du kan bare kigge på den nye 2017 England udebanetrøje. Stilet, tidsløs, udsøgt.

Fortsættes nedenfor.

Der har altid været et underspillet element over engelsk mode og stil og jeg kan ikke undgå at føle, at denne nye udebanetrøje rammer lige netop det. Med to forskellige nuancer af mørkeblå, den mørkeste af de to på ærmerne og kroppen med den lidt lysere farve, er designet så rent som holdets tavle er vasket inden de forestående VM kvalifikationskampe. Efter en skuffende indsats under EM er Gareth Southgate og hans udvalgte spillere klar til at starte deres vej mod international hæder.

Med spillere som Rashford, Kane, Sterling, Stones og alle de andre unge kommende stjerner der er på vej frem, ser fremtiden lys ud for englænderne. På papiret har de et hold som bør være i betragtning til at vinde VM i 2018, men vi mangler endnu at se om de kan leve op til forventningerne. Nike har uden tvivl klædt dem godt på til de kommende opgaver med den nye udebanetrøje, men resten er op til ikke alene spillerne, men også fansene! Uanset hvad er vi sikre på at vi kommer til at se mange fodboldfans bære denne trøje i den nærmeste fremtid!

Køb din England Udebanetrøje 2017 fra Nike, lige her på Unisport.dk Kommer til salg fra onsdag den 22. marts.