Populære Kategorier
  Produkter

   Força Chapecoense | 2016 3. trøjen genlanceres | Alt overskuddet til klubben

   20.03.2017

   Skrevet af Mathias Boughey-Svendsen

   I november sidste år blev Associacāo Chapecoense de Futebol ramt af en frygtelig tragedie. Umbro har siden siden arbejdet på at finde en respektfuld måde at vise deres støtte og bidrage til genopbygningen af klubben.

   Overskuddet fra denne trøje vil 100% ubetinget gå til Chapecoense, både fra salget her hos Unisport og fra Umbro. Ovenpå det forfærdelige flystyrt sidste år, har folk efterspurgt hvor de kunne købe en Chapecoense trøje, så de kunne vise deres støtte og hjælpe med oprejsningen. For første gang nogensinde vil en 2016 Chapecoense trøje være tilgængelig udenfor Brasilien.

   Chapecoenses tredjetrøje er blevet valgt som den verdensomspændende relancering, fordi det var denne trøje klubben skulle have båret til kampen mod Atletico Nacional i Colombia. Det var derfor passende at det var disse farver som fans og supportere kunne bære for at genkende klubben nu. Trøjen vil være tilgængelig i et begrænset antal i hele verden, men vil forhåbentlig stadig give et betydeligt bidrag til holdets fremtid.

   Du kan støtte Chapecoense nu. Find deres trøje lige her.

   Del din mening
   Se alle nyheder