Staff Picks | Hvilke støvler bruger Unisport medarbejdere egentlig selv?

17.03.2017

Skrevet af Mathias

Her på vores blog, præsenterer vi altid de allernyeste støvler og taler nærmest kun om de vildeste teknologier og højeste kvalitets materialer. Men hvad bruger folk her egentlig selv? Få lidt indblik i vores fodboldbesatte hverdag.

Unisport har gennem årene udviklet sig til en komplet fodboldstøvle destination og der er egentlig ikke støvler som er værd at have, som vi ikke har. Når et så uovertruffet udvalg så møder de seriøse bootheads som arbejder her, mens man så krydrer det hele med lidt medarbejderrabat, så kan vi love dig for at langt de fleste der arbejder har stærkt støvlegame. Vi har spurgt 5 medarbejdere her, som forklarer deres valg af støvler.

Mads W. (Product Management) | Mizuno Morelia Neo Made in Japan

Mizuno får ikke nok kærlighed. De her støvler samler alt, jeg har brug for til at præstere og føle mig på toppen på banen. Den er let, komfortabel og læderoverdelen er sublim - perfektion!

Christian B. (Grafiker) | Nike Tiempo Legend 6

Der er ikke nogen dikkedarer med Tiempo. Jeg har spillet i Tiempo i 4-5 år og jeg elsker pasformen og det touch, jeg får i læderoverdelen. Som støvlen selv, så er designet old-school med et moderne twist. Legendarisk!

Eero P. (Kundeservice Finland) | adidas Copa 17.1

Denne moderne udgave af Copa Mundial er vildt komfortabel; hvilket er blevet vigtigere for mig gennem årene. Læderet former sig perfekt til mine fødder, og giver mig det bløde, naturlige touch, jeg elsker.

Zlatko P. (Kundeservice Danmark) | Umbro Velocita 3 Pro

Jeg har valgt Umbro Velocita 3, fordi den minder mig om adizero Prime-støvlerne, jeg elskede! Den ultralette konstruktion og ydersål gør støvlen overraskende komfortabel, og overdelen giver et lækkert touch.

Marius S. (Marketing & Brand) | PUMA evoPOWER Vigor 1

Den bedste støvle fra PUMA til dato! Den nye sok-konstruktion er fantastisk i forhold til komfort og stabilitet, og den skal nærmest ikke spilles til. Komfort, power og præcision; har man brug for andet? Nej!