Nike Tiempo Legend 6 'Derby Days' lanceret

15.03.2017

Skrevet af Mathias

Fløjet totalt under radaren og snydt selv de skarpeste og mest irriterende leakers, så har Nike lanceret en smuk duo i form af to par Tiempo Legend 6. Mød de to Derby Days farvevarianter.

Lavet til og inspireret af de helt specielle dage, hvor man står ansigt til ansigt med sine største rivaler. De er de kampdage, hvor du altid kan fremtvinge den ekstra motivation til at gå efter hver eneste bold, med endnu mere intensitet. Det er præcis den følelse, som Nike har haft i tankerne, da de sammensatte disse ekstremt flotte Nike Tiempo Legend 6 Derby Days fodboldstøvler.

Fortsætter nedenfor

Når du kæmper for hver eneste bold, og virkelig er dit holds kombattant, har du brug for støvlerne der kan følge med din kamp og din energi. Det er på alle måder noget som Nike Tiempo Siloen tilbyder, med en elegant læder overdel, og en unik indvendig konstruktion, der altid vil hjælpe dig med at holde dig på fødderne, selv når du kaster dig ind i de hårdeste dueller. Tænk på den måde Sergio Ramos, Pique og Antonio Valencia spiller - Ren kraft og ubenægtelig klasse!

Hvis du kan identificerer dig med den form for spil, og vil have en af de mest elegante støvler i verden, så kan du sikre dig dit par Nike Tiempo Legend 6 Derby Days her.