Det bliver nogle spændende opgør, som vi får at se den 5.-6. april og i returopgørene den 12. og 13. april. Lodtrækningen er fundet sted i Nyon i Svejts, og det er også besluttet, hvilke hold kan mødes i semifinalerne. Læs med her om de kommende kampe, og bestil dine trøjer allerede i dag. De bedst spillende hold i Champions League kender nu deres direkte rute til finalen i Wembley. Vi har allerede introduceret kulissen og den officielle adidas kampbold, som der skal spilles med udelukkende i denne kamp. Otte kampe har de resterende hold spillet for at nå til kvartfinalerne. Og nu er de kun 5 kampe fra at løfte pokalen med de store ører. I mellem tiden har vi et par lækre opgør i sigte.
I første kamp tager Real Madrid mod Tottenham Hotspurs. Selvom Spurs er uvante i Champions League, så er det også ved at være en uvant situation for Galaticos. Det er nemlig syv år siden, at verdensstjernerne fra Real Madrid har nået længere end kvartfinalerne. Og der er ingen tvivl om, at madrilenerne ikke er tilfredse med at bryde syv års Champions League forbandelse. Tottenham har aldrig været med i Champions League før, men er gået uimponeret til opgaven. Og det har resulteret i imponerende fodbold fra London klubben. Med deres hurtige Aaron Lennon og Gareth Bale, fabelagtige Rafael van der Vaart og med Peter Crouch og Jermain Defoe som angribere så er Tottenham mindst ligeså imponerende, som de er uprøvet. Men de stiller op mod nogle af verdens mest anerkendte spillere. Der er ikke mange af Los Blancos, som ikke kunne spille sig ind på de fleste hold i Europa. Med et hold af verdensstjerner ledet af Cristiano Ronaldo, så er spørgsmålet ikke, om de har de individuelle kvaliteter til at vinde Champions League. Spørgsmålet er om holdet, som uden tvivl kandiderer til at være det bedste på papiret kan finde hinanden på banen, når det virkeligt gælder. Du kan i hvert fald blive klar til kampen med både Tottenham fodboldtrøjer og Real Madrid fodboldtrøjer. Vinderen af denne kamp skal møde vinderen af Shakhtar Donetsk – Barcelona. Hvilket kan give den spændende mulighed for en europæisk El Classico.
Opgøret er måske det største på programmet, når de to giganter fra Premier League skal mødes. Det ophedet opgør fra forrige kamp, som resulterede i 5 spilledages karantæne i Premier League for Sir Alex Ferguson. Duellen mellem de to klubber er siden Roman Abramovichs overtagelse af klubben i 2003 blevet et legendarisk opgør, som tiltrækker seere verden over. Chelsea, som har en kamp til gode, men er 9 point bagud i Premier League, ved, hvor vigtigt sølvtøj er i London. Og med langt op i Premier League og tabet til Newcastle i FA Cuppen, så er en Champions League pokal om muligt blevet endnu vigtigere. Holdet har for nyligt fået tilføjet Fernando Torres til klubben, som London klubben håber vil gøre en forskel. Manchester United har ligesom Chelsea underpræsteret i denne sæson. Det på trods er de på imponerende vis stadig med i både Champions League, FA Cup og i toppen af Premier League. Truppen er presset af en del skader blandt både stam og breddespillere. Så det bliver spændende at se, hvem der kan vende formen og gå videre i Champions League. Du kan i hvert fald blive klar til kampen med både Chelsea fodboldtrøjer og Manchester United fodboldtrøjer. Vinderen af denne kamp skal møde vinderen af Inter – Schalke 04.
Dette er et opgør, som alle forventer Barcelona vinder. Men ukrainske Shakhtar Donetsk er ikke en klub at spøge med. De har vundet alle deres kampe på hjemmebane i år, og slog Roma både ude og hjemme i ottendedelsfinalen med en samlet score på 6-2. Deres frygtindgydende hjemmebane Donbass Arena vil uden tvivl blive en stor udfordring. Og med deres 4 brasilianere Fernandinho, Jadson, Willian og Adriano skal de nok skabe problemer mod verdensstjernerne fra Barcelona. Barcelona havde et hårdt opgør mod Arsenal, hvor de ellers usårlige boldekvilibrister viste, at de ikke er usårlige i Europa på samme måde som i La Liga. Men Cataloniens stolthed med det smukke pasningsspil vil uden tvivl give sig 100%, og de fleste regner også med at catalanerne kommer videre i dette opgør. Og måske bliver dette netop problemet for Messi, Villa, Iniesta og Xavi. Kan Shakhtar Donetsk for en uafgjort med hjem fra Camp Nou, så er der en stor opgave i vente i Donetsk. Husk at du kan købe dine Shaktar Donetsk fodboldtrøjer og Barcelona fodboldtrøjer hos os. Vinderen af dette opgør skal møde vinderen af Real Madrid – Tottenham.
De forsvarende mestre fra Inter tager mod Schalke 04, hvilket er et opgør, som italienerne må tilskrives favoritværdigheden. Selvom begge hold havde deres besvær i ottendedels finalen. Schalke tog Rául hjem til Spanien, hvor han gjorde, som han plejer, og kvitterede med mål. Med et udebanemål tog Valencia til Tyskland, og skulle score. Det tog Ricardo Costa 17. minutter. Schalke formåede derefter at rejse sig, og fik på imponerende vis scoret 3 mål, og skal nu møde de forsvarende mestre fra sidste år. Inter var af mange regnet som ude efter deres skuffende præstation på hjemmebane, hvor de tabte med et mål. Wesley Sneijder og co. måtte se sig selv slået i det 90. minut. Men i måske det mest spændende rutsjebane opgør i Champions League formåede Iner at komme foran, bagud og derefter foran igen for at vinde på flest scorede udebanemål. To ting er sikkert, vi skal se meget mere konsistent spil fra både tyskerne og italienerne, hvis de skal gå hele vejen til finalen. Og du kan købe dine Schalke 04 fodboldtrøjer og dine Inter fodboldtrøjer hos os. Vinderen af dette opgør skal møde vinderen af Chelsea – Manchester United. Hvad tror du kommer til at ske i kampene, hvem mødes i semifinalerne? Og hvem går videre til finalen, og løfter Champions League trofæet på Wembley? En ting er sikkert, det bliver spændende at følge.