Champions League er for alvor i gang, og i en tid hvor der kommer mange nye fodboldstøvler og farvevarianter har vi et vågent øje på træningsbaner og stadions for at se hvad stjernerne egentlig trækker i når de skal spille på den store scene. Den støvle der har været mest i fokus er naturligvis den netop offentliggjort Nike Mercurial Vapor Superfly III, og som vi før har kunne rapportere blev brugt af en asiatisk fodboldspiller og i weekenden også både i Belgien og Holland . Nu er støvlen så at finde på helt store profiler som Didier Drogba, Mathieu Valbuena og Mesut Özil, der alle trænede i støvlen. Det bliver derfor rigtig spændende at se om spillerne trækker i dem når det gælder, kameraerne tændes og kampen om avancement til kvartfinalen går i gang. Skal Superfly III debutere på banen allerede i aften? Se billederne her, og læg gerne en kommentar nedenunder om hvad du synes om de nye støvler.
Didier Drogba har været Mercurial-mand længe, og han er derfor nærmest selskreven i den nye Superfly III. Især med Superfly II havde han dog nogle indspilningsproblemer, og brugte derfor længe sin gamle Superfly inden han for alvor skiftede. Det lader dog til at Drogba er godt i gang med at spille sine Superfly III til, og han trænede derfor i dem inden Chelseas hjemmekamp mod FC København onsdag aften. Om han har dem på til kampen vides ikke, men vores gæt er at han venter til støvlen er helt spillet til. Hvad tror du? Bemærk også Maloudas Gul/Hvid Maestri II Elite.
Mathieu Valbuena blev også set i den nye Superfly III under træningsseancen op til kampen mellem Manchester United og Marseille. Valbuena kom ind, men spillede dog stadig i sine Superfly II-støvler i Sort/Orange – og kunne heller ikke forhindre Manchester United i at vinde 2-1 og dermed gå videre.
Den tyske Real Madrid -spiller Mesut Özil besluttede sig også for at begynde at spille Superfly III til, og han forberedte sig således tirsdag aften på den afgørende 1/8-delsfinale mod franske Lyon. Bemærk at han ganske diskret allerede har fået eget tryk, ”23”, på støvlen. Om Özil rent faktisk spiller i sin Superfly III bliver spændende at se.
Vi bragte i går nyheden om, at franske Loic Remy spillede i en hidtil uset Puma-støvle, der minder mistænkeligt meget om en ny Velocity-støvle – muligvis en v1.11. Remy var dog tilbage i sin trofaste Puma King XL i kampen, og var med et par gode indlæg og et farligt forsøg lige over mål tæt på at have indflydelse på resultatet. Det lykkedes dog ikke, og Marseille måtte bøje sig for Manchester United og Javier Hernández.
Det handler dog ikke kun om Superfly III-støvler, for to spillere der er stærkt på vej tilbage efter skade har valgt at trække i et par Adidas Adizero -støvler – men, lader det til, også valgt at blackoute enten dele af eller hele støvlen. Den lynhurtige Antonio Valencia var tilbage i CL efter sin frygtelige skade mod Rangers i efteråret, og det var i en Adizero II Sort/Neon Skind, hvor de forreste striber lader til at være blackoutet. Gonzalo Higuain er også så småt i gang igen for Real Madrid, og han valgte også sin Adizero-model. Det var dog Adizero I i Sort/Gul, som han af ukendte årsager havde valgt at blackoute helt – at det så ikke er det bedste blackout-job i verden er så en anden snak. Det var et kort udsnit af tirsdagens støvlespots. Der kommer forhåbentlig mange flere i aftenens kampe – og vi krydser naturligvis også fingre for dansk avancement!