Så er der kommet en ny farve af Total90. Denne gang er støvlen hvid/sort med nogle blå streger. Men der er også ændret andet på designfronten. Hælen er ændret, så den får et spil på sort og hvid. Fra at have været meget rå i den tidligere model, så har den nu fået et strejf af elegance. Total90 kollektionen er ved at blive fast inventar på et hvert hold. Og det er ikke uden grund. Støvlen er en powerstøvle med meget stor P. Og med tilføjelsen af carbonsålen, så er vægten også reduceret gevaldigt. Selvom den ikke er en letvægter, så er 276 gram ikke noget, man mærker meget af på foden. At støvlen så har fået så mange lækre egenskaber ind i de 276 gram er ikke mindre end imponerende. Dine skud bliver hårdere, og du får bedre skru med Total90 støvler på fødderne. Og knopsystemet er lovprist af vores og internationale anmeldere. At stjerner som Wayne Rooney, Fernando Torres og Wesley Sneijder bruger støvlen, fortæller jo bare lidt om, hvilken klasse den er i.
De ting som virkeligt adskiller Total90 Laser III Elite fra de andre støvler i kollektionen er selvfølgelig kulfibersålen. Men også knopsystemet høster meget ros, da det giver en virkelig god acceleration. Fælles for hele Total90 kollektionen er den lækre mikrofiber overflade, som er spækket med forskellige teknologier. En af de meget værdsatte kvaliteter er de Micro-finner, som kan ses øverst til venstre i billedet.
En anden af de meget omtalte tiltag på denne model, er de såkaldte Strike Pods, som er nogle hårde plader, som er lagt over sparkefladen. Disse sikrer, at bolden gør præcis, som den får besked på. Og deres hårdhed sikrer, at der ikke går energi tabt i støvlen, men at al kraften bliver overført til bolden. En teknologi man har set Fernando Torres, Wayne Rooney og Wesley Sneijder bruge utallige gange. Har du nogen erfaringer med Total90 Laser III Elite serien? Eller hvad med basis modellen, Nike Total90 Laser III? Giv dit besyv med i kommentarfeltet nedenfor.