Så er tiden endeligt kommet, hvor Superfly III er blevet spottet. Som det så ofte sker, er der en spiller, som har været lidt tidligt ude i en af de mindre ligaer. Franck Berrier fra Royal Standard de Liège i Belgien spillede således i Nike Mercurial Vapor Superfly III Elite FG Marine/Orange men den Lilla/Neon Mercurial var også i spil i Holland. Det er sjældent at man ser Mercurial nedgraderinger i de europæiske topligaer. Men spilleren udlejet fra Arsenal, Ryo Miyaichi, spillede for Feyenoord i et par støvler. Støvlerne ligner dog ikke en Superfly III. Så vi kigger lidt på, hvad det ellers kunne være. Det er ikke den mest prominente liga, som Nikes dyreste støvle har fået sin debut i. Franck Berrier fra Standard Liège, som ligger i den fransktalende industriby med et meget rigt kulturliv; Liège. Men på trods af sine industrielle produktion af alt fra våben til chokolade, så er byen herhjemme nok mest kendt for sit fodboldhold Standard Liège. Men at Nike Mercurial Vapor Superfly III skulle debutere her, kommer nok bag på de fleste.
Som man kan se på billederne, så er Superfly III stadig en meget bemærkelsesværdig støvle, som lyser banen op. Den glinsende mørkeblå farve er måske den mest elegante version, vi har set længe. 7'eren fra Standard Liège Berrier stod for en assist på hjørnespark til det første mål, og lavede en fin frispilning, som resulterede i et straffespark til det andet. Kampen vil dog ikke blive husket for de nye støvlers debut men for de pinlige optøjer, hvor Charlerois målmand blev skadet af fyrværkeri fra fans, tennisbolde blev kastet på banen og fans stormede ind på banen.
Et andet interessant spot fra samme region er fra nabolandet Holland. Her ses den udlejede Arsenal spiller, Ryo Miyaichi, i den anden farvevariant fra Mercurial kollektionen og i sine tidligere sort/orange støvler. Værd at bemærke er, at han ikke har valgt Superfly modellen, og faktisk ligner det ikke engang Nike Mercurial Vapor VII FG Lilla/Neon. Vi tror det er et par Miracle, da det ser ud til, at Miracle er "Ryodinhos" foretrukne støvler. Da han også spillede i disse i den sort/orange model.
Her er et glimrende closeup af "Ryodinhos" støvler. Som på kvaliteten og folderne af overdelen, virker til at være den Nike Mercurial Miracle II. Iøvrigt ser støvlen ret lang ud i forhold til vristens konjukturer. Så der er noget, som tyder på, at Ryo har en helt speciel smag i støvler siden han vælger en model af lavere kvalitet, og som virker til at være for lang.