100+ gode julegaver på tilbud ❯

Ny ACE15+ Primeknit bringer kontrol og komfort sammen

28.09.2015

Skrevet af Jonathan Baez

Sidst Adidas benyttede sig af deres innovative Primeknit teknologi resulterede det i Primeknit 2.0 – verdens mest komfortable fodboldstøvle (efter adidas’ eget udsagn). Nu bringer adidas teknologien på banen igen – denne gang i kombination med deres seneste revolution. Dette indlæg ser på kombinationen af kontrol og komfort: ACE15+ Primeknit.

Primeknit er ikke længere en fremmed teknologi for os fodboldspillere. Det er på trods af at Primeknit rent faktisk startede sin rejse i løbeskoens verden. Teknologien bygger på en vævningsteknik, hvor fleksible fibre bliver vævet sammen til en fodtøjsoverdel der tilbyder uovertruffen komfort. Overdelen giver grundlæggende set en sensation af at man løber rundt med sokker på. Og den frihedsfølelse besluttede adidas Football sig altså for at bringe ind i fodboldstøvlens verden sidste år.

Hvis du er fan af Primeknit, så kan du finde de nye adidas ACE15+ Primeknit fodboldstøvler lige her - Pris: 2.099,-

Primeknit fodboldstøvlen er efterhånden blevet konstrueret på forskellige måder, men efter Primeknit 2.0, ser det ud til at adidas har fundet en konstruktion, som de føler sig tilfredse med. Primeknit overdelen er nemlig endnu engang blevet tilføjet gennem dette ”Compression fit”, der sikrer et fastlåst, men stadig fleksibelt og yderst behageligt fit.

Sammen med X15+, udgør denne ACE15+ den seneste udgivelse i adidas’ Limited Collection serie, som netop blev introduceret med Primeknit 2.0 tilbage i foråret. Vi har allerede set blandt andre Rakitic træne i støvlen, så det bliver spændende at se, hvem der ellers kommer til at trække i den…