Mød New Balance Furon 2.0 Hydra Limited Edition | Vand er velkommen!

13.03.2017

Skrevet af Jacob

Skal du have kureret din mandagsdepression? Så lad mig introducere New Balance Furon 2.0 Hydra Limited Edition, som skifter farve, når den kommer i berøring med vand. Ja, den er god nok.

Limited Edition, som skifter farve, når den kommer i berøring med vand. Ja, den er god nok.

Vi har tidligere set fodboldstøvler, der skifter farve, når de udsættes for varme, men det her... Det er første gang! New Balance har udviklet en overdel, der reagerer, når den kommer i kontakt med vand, og det lyder jo noget mere sandsynligt, end det er at spille fodbold i Death Valley. Hvordan det virker, går ud over min basale viden om fysik og kemi, men hvor det virker, det kan jeg da svare på. Overdelen ser sølv ud, og det er uanset regn og slud, men det hvide 'N'-logo og de hvide områder på hælen og omkring snøringen, de er blevet behandlet med tryllestøv.

Hvis de områder kommer i berøring med vand, vil den hvide farve ændre sig, og vil i stedet få en farve, som New Balance kalder "Vivid Cactus" - på dansk en livlig, kaktusgrøn farve. Og hvis det ikke er spændende nok, så får du stadigvæk alle de tekniske elementer, der gør Furon 2.0 til en fantastisk støvle. Overdelen i et hybrid-mesh sikrer en ren sparkeflade og et præcist touch på bolden, og snøringen, der giver lockdown og stabilitet. Kombinér de ting med det skarpe knopsystem underneden, og så er du klar til dominere på banen!

Fortsættes herunder.

Den sidste limited edition fodboldstøvle vi så fra New Balance, var Visaro Signal, men denne gang er altså Furon 2.0, der får den limiterede behandling. Akkurat som spillerne, der bruger støvlen, så er farvevarianten på Hydra Limited Edition svær at overse. New Balance Furon 2.0 er designet til spilleren, der ligger på rov ever det kampafgørende øjeblik, hvor de kan træde i karakter og udgøre forskellen mellem sejr og nederlag.

Vi skal ikke vente længe, før vi ser den officielle debut til New Balance Furon 2.0 Hydra Limited Edition, da vi forventer at se Manchester Citys Jesus Navas benytte dem, når hans hold skal på en udebanetur til AS Monaco. Selvom City tager afsted med en 5-3-føring i bagagen, så får de stadig brug for en offensiv genialitet eller to fra Navas' fødder, eftersom Monaco har et scoringsgennemsnit på hjemmebane på intet mindre end 3 mål per kamp! Bliver det Navas og hans New Balance Furon 2.0 Hydra Limited Edition, der afgør kampen?

Skal du have fingrene i New Balance Furon 2.0 Hydra Limited Edition? Find dem her!