Som flere og flere har opdaget, så er Unisport fast leverandør til flere klubber og private hold, når det kommer til indkøb af spilledragter til hele hold. Det kalder vi Unisport Teamsport. Foråret har med sine spæde skridt indtaget hele landet, og alle venter med længsel på at træde ud på grønsværen og få gang i udstyret. I Unisport får du en helt samlet pakke, med at hvad holdet måtte behøve og måtte ønske. Det er komplette spillesæt med trøje, shorts og sokker, samt muligheden for tryk på brystet og ryggen. Derudover kan der købes masser af tilbehør, så I er helt klar, når turneringen sparkes igang. En af vores faste samarbejdspartnere er velkendte giganten Adidas, som dette forår er klar med flere spændende modeller. Design og kvalitet går hånd i hånd og resultatet er kvalitetsprodukter, som vi er stolte af at forhandle i Unisport. Danske Hummel har ligeledes sat kulør på foråret med masser af nye, flotte, og spændende farver og farvekombinationer – og vi tør godt love, at der er lidt for enhver smag. Denne gang kan vi præsentere hele 5 nye modeller, som du kan læse lidt om herunder – det er blot et udpluk:
Adidas - Tiro11 Adidas' nye Tiro11-serie er klassisk ensfarvet, med de velkendte striber på ærmerne, samt flere flotte detaljer. Adidas logoet, striberne og en smart stribe på siden af trøjen gør sættet ideelt til dem, der ønsker det helt klassiske sæt, uden det går udover hverken pris eller kvalitet. Sættet er fremstillet i ClimaCool, som sørger for at holde kroppen kampklar uden sved og fugt.
Adidas - Tabela11 Tabela11-serien er en prisvenlig serie, som allerede nu er et kæmpe hit. Klassisk flot trøje med broderet Adidas-logo, samt små, flotte og vandrette farvenuancer i to nuancer af den valgte farve – som prikken over i'et! Sættet er fremstillet i ClimaCool, som sørger for at holde kroppen kampklar uden sved og fugt.
Adidas - Stricon Stricon-serien fra Adidas er inspireret af de tofarvede, lodrette striber, som vi bl.a. kender det fra f.eks. Inter og Barcelona. Trøjen har en flot detalje på ærmerne, hvor Adidas-striberne på ærmerne 'overlapper', så der er plads til f.eks. et anførerbind. Shortsene og strømperne til sættet er tofarvede, ligesom trøjen. Sættet er fremstillet i ClimaCool, som sørger for at holde kroppen kampklar uden sved og fugt.
Hummel - Bee Authentic Bee Authentic er en videreudvikling af et meget velkendt Authentic-serie fra Hummel. Fremstillet i Hummels lækre kvalitet, og for at sætte prikken over i'et, kan du vælge mellem hele 14 forskellige farvevarianter. Kan også fås i lange ærmer.
Hummel - Bee Authentic Striped Flot og klassiske stribet sæt fra danske Hummel med broderet Hummel-logo og fantastisk pasform. Sættet har de velkendte Hummel chevrons på skulder og ærmer, og er naturligvis hurtigttørrende. Kan også fås i lange ærmer, og der er ingen tvivl om der her er tale om et kvalitetssæt fra Hummel. Det er kun dine ønsker sætter grænser for mulighederne. Både trøjer, shorts og sokker kan nemlig frit kombineres efter lige præcis dine ønsker.