Det er ingen hemmelighed at vi er helt skudt i fodboldprodukter, og især trøjer og støvler er vores helt store lidenskab. Nu introducerer vi Unisport Memory Lane, hvor vi hver weekend vil lægge billeder af et klassisk produkt op. Unisport Memory Lane kommer altså til at være et recap af en masse af de allerfedeste ting fra de sidste mange, mange år.
I denne uge kommer Uruguays fantastiske trøje fra VM i 1986 i Mexico, hvor de bl.a. spillede mod Danmark. Den lyseblå og hvide trøje er et studie i klassisk, enkel stil, og trods den simple fremtoning emmer trøjen af klasse.
Uruguays trøje er lavet af det franske livsstilsmærke Le Coq Sportif, og det sorte logo pryder flot brystet - og takket være den enkle stil bliver det i den grad fremhævet.
Naturligvis er selve det uruguayanske fodboldforbunds logo syet på, og det giver et touch af klasse og et historisk præg, der slet ikke er til at komme udenom.
Den mindeværdige, danske sejr på 6-1 under VM 1986 skal naturligvis også nævnes. Her spillede Uruguay i hvide trøjer med en lyseblå krave, og selv om den trøje også var et fremragende syn for øjet, så rakte det ikke mod The Danish Dynamite, hvor især Preben Elkjær var i hopla med et hattrick.
Hvad synes du om den klassiske trøje? Glæder dig du til at se flere klassiske trøjer, støvler og bolde her i Memory Lane? Del meget gerne dine tanker med os i kommentarfeltet herunder.