Nike FC varmer op til sommeren med dyreinspireret print

07.05.2015

Skrevet af Jonathan

Hos Nike elsker de naturen. Faktisk elsker de naturen så meget at de ofte lader sig inspirere af den. Så meget at de til et punkt faktisk inkorporere det i deres produkter. Det er netop blevet tilfældet med den seneste Nike FC kollektion. Udforsk den lige her.

I februar sendte Nike en marmorinspireret kollektion på gaden med Nike FC logoet på. Nu er det blevet sommer og det betyder selvfølgelig lanceringen af en ny kollektion. Og mens den første Nike FC kollektion sidste år startede meget minimalistisk, er designet med tiden blevet mere og mere dristigt.

Den nyeste sommerkollektion er tydeligvis resultatet af denne udvikling og der er både brugt dyreprint, stjerner og farver med de seneste T-shirts, Snap Backs og Track Tops. PWG var med ude for at skyde billederne af den nye kollektion og han var svært tilfredse med at få lov til at bære tøjet:

Gå amok med den nyeste Nike FC kollektion lige her

“Helt enkelt sagt så blæser den her nye kollektion mig omkuld. Insprationen fra dyreverdenen taler for sig selv og fittet er helt perfekt. Den her kollektion viser at fodboldstilen udenfor banerne kan være stilfulde og det her er lige min stil!”

Også på kontoret er der en generel entusiasme over Nike FC tøjet, som i høj grad pryder kontorbilledet. Patrick fra kundeservice forklarer: “Jeg synes at Nike FC kollektionerne danner den perfekte bro mellem fodbold og mode og jeg går også selv i tøjet. Farverne er ikke alt for larmende og jeg synes at designet fremviser mode og stil.”

En ny årstid er lig med en ny Nike FC kollektion og du kan finde et stort udvalg af tøjet lige her på siden. Så hvad enten du er til dyreprint, farvede stjerner eller helt diskret design, så er du sikret med Nike FC.