Bliv en bedre angriber med tips fra Cavani | + Vind hans underskrevne trøje

03.03.2017

Skrevet af Mathias

Unisport er med hastige skridt ved, at blive en af de største leverandører af fodboldstøvler hos atleter verdenen rundt, og nu vi klar med endnu en Unisport special levering. Denne gang går turen til Paris, hvor vi møder Cavani og giver ham et par nye støvler til returopgøret mod Barca.

Vi har tidligere gjort dette med Oliver Giroud, Neymar og nu er turen så nået til Edinson Cavani. Joltter er taget til Paris med et par Nike Hypervenom Phantom 3 DF i den helt nye 'Strike Night' farve. En farve som Edinson Cavani ikke har spillet i endnu. Efter han fik et par af de nye pragtfulde støvler, var PSG og Uruguay superstjernen mere end villig til at dele hemmeligheden bag hans mange målscoringer i denne sæson. Hvilket vi finder som en fair byttehandel!

Så tag et kig og se vores nye levering, og nyd ikke blot de nye støvler men også selve interviewet med Edinson Cavani. Der måske kan give dig nogle tips og tricks med på vejen, som kan gøre dig til en endnu bedre angriber. Vi forlod selvfølgelig ikke Paris uden at få en signeret trøje som du kan få fingrene i ved, at se videoen og deltage i vores giveaway! Vi er i gavehumør!

Du kan også få fingrene i de nye Nike Hypervenom Phantom 3 DF 'Strike Night' ligesom Cavani. Find dem lige her hos Unisport.dk