Der har været meget spændende fodbold i denne uge. AC Milan - Tottenham spillede en kamp med et meget højt underholdningsniveau, man troede næsten ikke på at Arsenal – Barcelona kunne leve op til det, men det kunne den. Vi dækker CL magien på Unisport manér. Vi har da godt nok været heldige her i begyndelsen af knockout fasen af Champions League. Der har været super underholdning, kontroverser og flot flot fodbold. Du kan som altid blive klar til næste runde med fede originale fodboldtrøjer og fodboldudstyr hos os. Klik på spillernavnene for at se deres udstyr og på klubnavnene for at se deres trøjer. Vi har kigget på udstyret i de to største kampe, som selvfølgelig alle blev spillet med den offcielle Adidas Champions League bold, som skal bruges i alle kampe undtagen finalen, hvor den special produceret Adidas Fodbold Champions League 2011 Finale Kampbold skal bruges AC Milan mødte Tottenham hjemme på San Siro. Et opgør hvor årets store overraskelse Tottenham overraskende slog til på kontra, og fik en benbrækkende 0-1 sejr hjem. Kampen blev udkæmpet i et hæsblæsende tempo, og der blev ikke holdt tilbage. Det var en hæsblæsende start, som Tottenham fik lagt mod Abiattis mål. Men da Abiatti blev skadet og udskiftet af, var det som at spillet vendte lidt. Og da anden halvleg gik i gang, så var det Gomes i den anden ende, som måtte levere nogle pragt redninger. Kampen vil dog især huskes for Flaminis hæsblæsende stempling på Corluka, og Gattusos vanvittige opførsel. Der var mange neutrale fans, som jublede da Aaron Lennon stak af fra AC Milans bagkæde for at ligge bolden til Peter Crouch, som scorede på så elegant vis, som lange Crouch nu kan. 0-1 endte kampen, og der venter et meget spændende kampe på White Hart Lane. Arsenal tog også imod Barcelona. Som altid var Cesc Fabregas i fokus, da det ikke er nogen hemmelighed, at mange gerne så ham spille for hans modstandere og barndomsklub. Men det var ikke Fabregas, som trak de store overskrifter. Heller ikke Messi som på trods af sprudlende spil ikke formåede at score sit første mål på engelsk grund. Derimod stod han bag en assist til David Villa, som scorede til 0-1. Så var der mange, som troede at kampen var slut. Men som bekendt er en fodboldkamp aldrig færdig før dommeren har fløjtet. Danske Nicklas Bendtner og Andrey Arshavin blev skiftet ind, og to minutter efter danskerens indhop scorer Van Persie på et skud mod korteste stolpe fra en spids vinkel, Victor Valdes burde have reddet. 5 minutter efter smutter Nasri afsted på en kontra, et flot overblik og en lækker aflevering ligger bolden foran Arshavin, som kan passere en chanceløs Valdes. 2-1 blev den kamp, og det bliver et spændende opgør på Camp Nou. Af andre opgør var Roma mod Shakhtar Donetsk som bød på et lige ved og næsten comeback af romerne og et meget flot mål af Jérémy Menez. Raul havde også comeback i Spanien med Schalke 04 mod Valencia. Her scorede Valencias Soldado i det 17. minut, men den gamle ræv, Raul, udlignede dog i det 64. I næste uge spiller FC København mod Chelsea, Lyon mod Real Madrid, Inter mod Bayern München og Marseille mod Manchester United. Så mon ikke vi får en ligeså god uge næste uge? Vi synes at en af de mest bemærkelsesværdige spillere i denne runde var unge Jack Wilshere, hvem synes du, gjorde sig bemærket? Skriv hans navn og send et link til hans støvler eller trøje her på unisport.dk i kommentarfeltet.