adidas Camouflage Pack er landet | Friskt forårspust til den nye sæson

01.03.2017

Skrevet af Jacob

De her er svære at tage øjnene fra. Hvis man kan spotte dem! adidas Camouflage Pack er landet, og byder på alle siloer i et lækkert design med et sølv, hvidt og gråt camouflage-mønster.

I denne nyhed tager vi et nærmere kig på adidas ACE 17+ PureControl og adidas X 16+ PureChaos, men du kan se frem til at se alle adidas' modeller få en camouflerende makeover, og hvis det ikke er lækkert, så ved jeg snart ikke, hvad er. Gennem årene har vi set et væld af forsøg på levere det perfekte camouflage-design, men jeg har svært ved at mindes et mere succesfuldt end dette. adidas har virkelig ramt plet her, og mon ikke vi kommer til at se fodboldspillere verden over med Camouflage Pack på fødderne, når den nye sæson starter.

Camouflage Pack får ingen on-pitch støtte fra professionelle spillere, og kunne det måske være fordi, at camouflagen virker for godt? De er simpelthen nervøse for, at den forsvinder på banen? Hvadend grunden er, så er det vidst sikkert at sige, at de her fodboldstøvler vil få dig til at skille dig ud på banen, og når du kombinerer det flotte design med den teknologi, adidas har udstyret sine støvler med, så er du godt klædt på til at gøre en mærkbar forskel på banen.

Fortsættes herunder.

adidas ACE 17+ PureControl er ikke overraskende bygget til at give ren og skær kontrol over ikke blot bolden, men kampens tempo. Det illustrerer spillere som Mesut Özil og Paul Pogba helt perfekt, når de strøer om sig med lækre afleveringer til højre, venstre i den snørebåndsfri fodboldstøvle. Helt uden snørebånd kommer du meget tættere på bolden end nogensinde før, og du vil få noget lettere ved at kontrollere bolden. Det har du således muligheden for at gøre nu i det lækre Camouflage Pack design.

Hvad er det modsatte af kontrol? Kaos - og netop det er adidas X 16+ PureChaos designet til at levere. Du kan nok godt presse en sejr igennem kun med kontrol, men du har nok alligevel brug for en lille smule kaos til at låse et forsvar op. Jeg kan ikke lade være med at tænke på FC Barcelona, hvis spil baserer sig meget på kontrol, men uden en spiller som Luis Suárez er det tvivlsomt, om de ville have den X-faktor, der gør dem så skræmmende gode. Hvis du er klar til at skabe kaos, så er et par X 16+ PureChaos Camouflage Pack den perfekte makker til dig.

Du kan udforske hele adidas Camouflage Pack lige her på Unisport.dk.