Nike Radiation Flare Pack udstyres med Anti-Clog teknologi

27.02.2017

Skrevet af Jacob

Nike er ikke helt færdige med Radiation Flare Pack, og det er vi heller ikke. Nike har netop løftet sløret for en ny kollektion af Anti Clog Traction-støvler, og denne gang inkluderer det også Mercurial-modellen!

Det er et fåtal af ting i livet, der er helt sikre; skat, døden, og naturligvis at Arsenal forklumrer deres sæson fuldstændig på et par uger. Førhen kunne man skrive fodboldstøvler, der bliver helt og aldeles ubruelige på våde og mudrede baner, fordi de simpelthen samlede så meget mudder op mellem knopperne, men takket være Nike kan vi nu strege det fra listen. Efter et par år i udviklingsfasen kunne Nike omsider præsentere deres Anti-Clog Traction-teknologi, og den er vi ret begejstrede for, og nu skal du høre, hvorfor du også bør være det.

Godt så, nu er jeg hverken PhD-studerende eller raketfysiker, og derfor har jeg ingen intentioner om at kopiere den vanvittige forklaring, vi har fået tilsendt fra Nike, der beskriver helt præcist, hvordan Anti-Clog-teknologien virker. Derimod forklarer jeg det hele nede på jorden, så jeg selv kan følge med.

Vi har nok allesammen været der; du står og skrubber dine negle i et forsøg på at gøre dem rene efter en træning eller kamp, hvor du har brugt størstedelen af tiden på at fjerne mudder og græs fra undersiden af støvlerne med de bare næver, fordi dine støvler i alt for jævne mellemrum samlede så meget mudder, at du knap kunne stå fast på banen. Det bliver ikke mere irriterende end at spille fodbold uden selv den mindste smule greb i banen.

Fortsættes herunder.

Nok skal være nok, og det nåede Nike også frem til. Det tog et par år at udvikle et produkt, der kunne bevise al deres research, men takket være der vedholdenhed har vi nu Anti-Clog-teknologien. Ydersålen er blevet behandlet med en belægning, der er resistent over for mudders molekylære struktur, og det lyder jo virkelig akademisk, men i bund og grund betyder det bare, at sålen er mudderafvisende. Mudder kan simpelthen ikke sidde fast på sålen eller knopperne, og du er dermed sikret mudderfri støvler og dermed konstant greb i banen. Tjek videoen ud nederst i nyheden, hvor JayMike tester Anti-Clog og få syn for sagen.

Vi har faktisk flere nyheder på tapetet i dag; eller rettere en nyhed i nyheden. Inception. Det er nemlig første gang siden introduktionen af Anti-Clog-teknologien, at Nike har implementeret den på Mercurial-modellen. Det var nemlig ikke så lige til på grund af den anatomisk korrekte yder- og indlægssål, men med et par justeringer her og der er det altså lykkedes. Dermed kan du i denne omgang få Hypervenom, Magista og Mercurial med Anti-Clog-teknologi og så endda i Radiation Flare-design.

Husk, at Anti-Clog-teknologien er begrænset til SG-støvler, eftersom de er beregnet til brug på våde og mudrede baner. Dertil kan vi lige nævne, at du altid kan genkende Anti-Clog-støvler på det sekskantede logo på hælen, og vi er sikre på, at du kommer til at kigge efter det, for det er virkelig en game-changer!

Se alle Nike Radiation Flare Anti-Clog Traction-fodboldstøvlerne lige her på Unisport.dk.