SELECT Brilliant Super TB | Kan den overhovedet blive bedre?

23.02.2017

Skrevet af Jacob

Danske SELECT er tilbage med den nyeste generation af topbolden Brillant Super. Den er ikke blot blevet bedre end sin forgænger, men den er også blevet officiel kampbold i Alka Superligaen.

Der var engang, hvor fodbold var lavet af kernelæder, og var så tunge og hårde, som man overhovedet kan forestille sig. Hvis banen var våd, eller det regnede, ville de suge så meget vand, at du lige så godt kunne spille med en medicinbold, men takket være brands som SELECT, så hører den slags fodbolde fortiden til, eftersom skiftet fra læder til syntetiske materialer er så godt som fuldendt.

SELECTs topbold har alle dage været Brillant Super, og den får alle holdene i Alka Superliga således fornøjelsen af at spille med fremover. Den er blevet officiel kampbold for den bedste, danske fodboldliga, og det forstår man godt, eftersom det danske sportsfirma slet og ret sætter den gyldne standard på markedet. Nogle mærker har det med at ramme lidt ved siden af fra tid til anden, men har en SELECT Brillant Super nogensinde skuffet? Nej, og det kommer den nyeste generation heller ikke til.

Fortsættes herunder.

Den nye generation af topbolden hedder helt præcist SELECT Brillant Super TB, og de to sidste bogstaver, TB, står for "thermo-bonded", hvilket betyder "termisk limet". Panelerne på bolden er stadig de samme, men de er altså limet sammen, og det har været med til, at SELECT nu kan udstede en 3 års rundhedsgaranti på bolden, og at den optager mindre vand, hvorfor den holder sin oprindelige vægt længere - selv når det regner!

For at forstå hvilke længder SELECT er gået til for at forbedre bolden, skal man blot kigge på antallet af tests, de har gennemført. Intet mindre end 500 separate fodboldspiller fra forskellige europæiske lande har testet bolden, men den har selvfølgelig også været smut forbi vores helt egne fodboldnørder; JayMike og PWG. Se med i videoen herunder, hvor der for alvor deles roser ud til den nye kampbold i Alka Superliga!

Er SELECT Brillant Super TB bolden for dig? Så finder du den lige her.