Det sker hver sæson. En af vores brugere har været ude og spille på kunstgræs med sine FG støvler, og så går de i stykker. Desværre dækker leverandørens reklamationspolitik ikke, og vores bruger står og skal købe nye støvler. Derfor kommer vi her med vores guide til kunstgræs, så du kan slippe for uheldige overraskelser.

Som de fleste nok er blevet opmærksomme på, så må man ikke bruge FG knopper på kunstgræs. Dette skyldes flere ting. Først og fremmest så er det farligt for dine knæ, ankler og endda din ryg, da kunstgræs underlaget er alt for hårdt til de lange knopper. Der er større risiko for vrid og en skæv belastning af ryggen, da knopperne ikke synker igennem underlaget under kunstgræsset. Dette giver en overbelastning af støvlens overdel, som vil blive revet i hårdere, end støvlen er beregnet til.

Grunden til dette er, at plastikgræsset ikke komprimeres som almindelig græs gør, når det bliver trådt på. Dette resulterer udover de hårde vrid yderligere i en varmeudvikling, som skabes af det hårde græsmateriale mod de hårde knopper. Dette opvarmer limninger i støvlen, og får støvlen til at skille sig. Knopper knækkes også hurtigere, da materialet i knopperne også opvarmes.

Men bare rolig. De gode producenter af fodboldudstyr har allerede løst problemerne. Faktisk er der to gode løsningsmodeller, som vi anbefaler vores kunder.

Køb en AG støvle hos Unisport

En AG støvle er en støvle udelukkende til kunstgræs. AG står for Artificial Grass, som betyder kunstgræs. Disse støvler er specialudviklet til brug på kunstgræs, og må ikke bruges på andre underlag.

AG fodboldstøvlerne er et godt alternativ til dig, som spiller fodbold sæson efter sæson, og er stoppet med at vokse. Da de er lavet ret solidt, og kan bruges i en del vintersæsoner. Men de kan også anbefales til dig, som ønsker de helt optimale forhold for dit fodboldspil på kunstgræs, da dette er et specialudviklet produkt til formålet.

Kunstbanefodboldstøvler til børn

Leder du derimod efter kunstbanestøvler til børn, så har vi også et stort udvalg fra Nike, Puma eller adidas. Det kan ofte være rigtig svært at finde fodboldstøvler til kunstgræs til de små børn.

Hos Unisport har vi Danmarks største udvalg af AG fodboldstøvler kunstgræs, både fra Nike, adidas, Puma og mange flere. Vi har endda også kunstgræsstøvler til børn og du finder med garanti et godt tilbud på fodboldstøvler til kunstgræs.