Nye sneakers fra Nike | Friske Magista og Mercurial Flyknit

20.02.2017

Skrevet af Jacob

Det er på tide at pakke de tunge vinterstøvler væk og smutte fødderne i noget mere forårsfriskt fodtøj. Nike har opdateret deres sneakers over hele linjen og det betyder nye Mercurial og Magista Flyknit.

Vi er ved at være godt trætte af vinterens regn, slud og grå dage, men heldigvis har Nike netop introduceret en helt ny kollektion af sneakers, der har mindet os om, at foråret blot er et par uger væk. At foråret står for døren betyder naturligvis, at det er ved at være tid til at opdatere fodtøjsgarderoben, og her bidraget med seks gode bud på, hvordan dine nye sneakers kunne se ud. De to kollektioner , Nike Lunar Magista II Flyknit og Nike Mercurial XI Flyknit, lander i tre nye farvevarianter hver, og dem kan du se lige her.

Når det kommer til frisk fodtøj og lækre sneakers, er Nike kendte for at levere gang på gang, og det betyder imidlertid, at jeg er nødt til at sige det åbenlyst; de har gjort det igen. Du får hver en tænkelig kombination af farver tilgængelig; alt fra en dyb rød, til olivengrøn og en mørk grå til den altid populære kombination af mørkeblå og hvid. Kort sagt, så har Nike så sandelig sørget godt for dig, og skulle du være på udkig efter et par nye sneakers til foråret, så finder du helt sikkert et par her.

Har du brug for nye sneakers? Du finder dit favoritpar lige her på Unisport.dk.