Vi er stolt over at kunne præsentere en helt ny spiller på markedet af eksklusiv baselayer – Macron! Måske siger Macron dig ikke det store – men det kommer det til. Her er tale om luksusprodukter til meget overkommelige priser. Macron har igennem de senere år gennemtestet forskellige materialer for at finde den helt optimale kombination, ventilation og svedtransportering, det overhovedet er muligt. Ligeledes er kompressionseffekten blevet gennemtestet, så du får det absolut optimale i de tre serier Beta, Gamma og Delta. For at optimere baselayer til forskellige vejr- og vindforhold, har Macron fremstillet fire serier, som alle differentierer sig fra hinanden – både i materialevalg, vejromgivelser, samt formål. Basic:
Den basale serie, der opfylder de små behov. Serien er fremstillet primært i bomuld og har derfor ikke optimal svedtransport. De teknologier, Macron har udviklet er ikke implementeret i denne, meget prisvenlige serie. Se Basic-serien her Beta:
Ideen med at skabe Betaserien er at skabe et prisvenligt produkt, der samtidig er let, strækbar, hurtigttørrende samt har optimal komfort. Betaserien er fremstillet i merylfibre, hvis væsentligste egenskaber er disse. Serien anbefales til almindelig, tempereret klima. Se Beta-serien her Gamma: Nu er det ikke alle sportsudøvere, der har helt styr på vejret, og ideen med Gammaserien er, at skabe et produkt, der yder optimal svedtransportering og komfort i ekstreme vejrforhold. De lette microfibre sørger for, at du uanset vejrliget er klædt på til opgaven. Som ekstra bonus sørger microfibrene for at holde bakterier og allergireaktioner på et absolut minimum. Svedtransporten og komforten er helt i top. Anbefales til ekstreme vejrforhold. Se Gamma-serien her Delta: Er du altid på jagt efter det bedste af det bedste? Baselayer udviklet i carbonfibre er det ypperste, der overhovedet fås på markedet! Serien har som ekstra features også beskyttelse mod UV-stråler, ekstra åndbarhed og er ekstra hurtigttørrende. Ventilationen og åndbarheden i carbonfibrene gør serien meget velegnet til varme omgivelser – f.eks. en varm sommerdag. Se Delta-serien her Uanset vejr, vind og form er du sikker på at finde baselayer, der opfylder lige præcis dit behov. Har du nogen kendskab til det voksende sportsmærke? Del dine erfaringer og meninger i kommentarfeltet nedenfor.