I august satte vi en konkurrence i gang. Vi udloddede 10 par handsker til den, som kunne designe et par superflotte målmandshandsker fra Sells. Af de tre finalister blev Christian Kjærs design valgt af vores brugere. Vi introducerer hermed Sells Wrap Classic! Designet på Wrap Classic er et stilfuldt og spændende design. Som er lavet udelukkende udfra farvekombinationerne sort og rød og linjerne er dem som vi kender fra topmodellen Sells Wrap Axis Aqua. Disse handsker er skabt med formålet at være den bedste handske til prisen. Og der har været fokus på følgende kvaliteter.
  1. En super lækker blød latex fra verdens førende land indenfor latex til målmandshandsker; Tyskland. Markedets bedste latex til prisen.
  2. En let baghånd som giver maksimal bevægelighed og stødarbsorbering.
  3. Indadvendt lillefinger, latex rullet om tommelfingeren og latex som omslutter fingrene.
  4. En lukning af allerhøjeste kvalitet som sørger for bedst mulig støtte, og at handsken har en komfort lig meget dyrere handsker. Den bedste handske til prisen.
Dette er ingen tophandske. Men har du et budget, som skal holdes. Og er der ikke plads til en tophandske i det budget, så er dette markedets bedste alternativ til prisen. Har du en tophandske, men vil gerne spare den til de store anledninger? Så er dette også et rigtigt godt køb. Her får du en handske, som er mere holdbar end nogle tophandsker. Så en kan klare et par opslidende målmandstræninger og skudtræninger. Alt i alt er en handske af denne kvalitet en god anledning til at spare penge. Enten som en træningshandske eller som en god handske til dit budget. Læs meget mere om denne spændende Sells handske i produktbeskrivelserne, og husk at du ved bestilling af 2 handsker kan spare 15% på denne handske, hvor du i forvejen får meget for pengene. Hvordan gør du? Bruger du træningshandsker og kamphandsker? Bruger du bare et par til de er færdige? Del det med os andre i kommentarfeltet nedenfor.