PUMA evoPOWER Vigor 1 anmeldelse | Er power stadig relevant?

20.02.2017

Skrevet af Jacob

Den sidste bastion af power-støvler på markedet: PUMA evoPOWER Vigor 1. Hvordan klarer den det så? JayMike har haft den på fødderne og testet den godt igennem og er her klar med sin dom. Tjek den ud.

Junglen af fodboldstøvler plejede at være pakket med støvler, der var programmeret til power, men den dag i dag er sagen en anden. Kun én står tilbage, og det er PUMA evoPOWER Vigor 1, og det sætter den selvfølgelig under en hel del pres. Der er nemlig rigtig mange af os, der stadig længes efter følelsen af at spille i et par power-støvler, og hvis ikke evoPOWER kan opfylde det behov, hvad står vi så tilbage med? En uddød race? Ikke hvis det står til PUMA, for de har udviklet en støvle, der krydser alle de rigtige kasser af. Men tag ikke mit ord for det; tag Jaymikes! Se den fulde anmeldelse i videoen herover.

Har du fået set anmeldelsen? Perfekt, for det bliver bedre endnu. Lige nu kan du nemlig sikre dig et par af de bedste PUMA fodboldstøvler nogensinde til en virkelig attraktiv pris, eftersom vi har sat prisen på alle topstøvlerne ned med hele 20%. Det er et slagkraftigt tilbud, der helt klart er værd at overveje, hvis man er i markedet for et par nye fodboldstøvler til den nye sæson. Men du skal være hurtig, for det er et meget begrænset tilbud, så hvis du vil have fingrene i et par PUMA evoPOWER Vigor 1 med 20% besparelse, så skal du ikke vente for længe.

Du kan få fingrene i et par PUMA evoPOWER Vigor 1 lige her på Unisport.dk.